Hawkeye přibral nové scenáristy, Jeremy Renner už trénuje

Hawkeye přibral nové scenáristy, Jeremy Renner už trénuje | Fandíme filmu
Marvel
Zdá se, že minisérie s Clintem Burtonem je už na dobré cestě. Zato u představitelky Kate Bishop to nevypadá moc dobře. 

S komiksovým lukostřelcem Hawkeyem jsme se naposledy viděli v Avengers: Endgame a čeká jej vlastní minisérie, jejíž vznik není tak docela jednoduchý, jak jsme se párkrát přesvědčili. Přesto se zdá, že se konečně začíná blýskat na lepší časy. K projektu se nově připojili Tanner Bean a Katrina Mathewson (seriál Vysněná meta), kteří společně usednou za psací stůl s dříve ohlášeným scenáristou a showrunnerem Jonathanem Iglou. Představitel Jeremy Renner na Instagram Story vyvěsil, že už začal s fyzickou přípravou před natáčením, které pravděpodobně nezačne na konci roku, ale už někdy v červenci, jak v rámci nepřehledné situace tvrdí poslední kolečko zákulisních zvěstí.

Hrdina tak bude střílet šípy z luku dál a vychovávat si dívčí nástupkyni, která možná nebude vypadat jako Hailee Steinfeld, jak si Marvel vysnil. Vzhledem ke komplikacím, jež v posledních několika měsících minisérii provázely, se třiadvacetiletá herečka a zpěvačka role Kate Bishop nemusí ujmout. Roli v tom může hrát druhá řada seriálu Dickinson od Apple TV+, kde se Steinfeld objeví. Smlouvu na účinkování v minisérii Hailee podepsanou nemá, takže je možné, že Marvel bude muset vybrat jinou herečku. Jednání jak se Steinfeld, tak s případnými náhradnicemi údajně stále probíhají.

V hlavní roli se vrací Jeremy Renner, showrunnerem je Jonathan Igla, s premiérou se počítá na rok 2021. Scénář k minisérii společně s Iglem napíší Katrina Mathewson a Tanner Bean.

Zdroje: MCU Cosmic 1 a 2

Foto: Marvel Studios/The Walt Disney Studios

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest