The Legend Of Conan: Co Arnolda přesvědčilo k návratu

The Legend Of Conan: Co Arnolda přesvědčilo k návratu | Fandíme filmu
Producent Chris Morgan (scenárista Rychle a zběsile 3-7) vysvětluje, co na novém Conanovi bude zajímavého.

Když jsme se poprvé dozvěděli o Legendě o Conanovi, řada z nás byla poněkud skeptická. Po loňském restartu s Jasonem Momoou přeci jen řadě z nás zůstala v ústech hořká pachuť a ani návraty po letech nejsou zrovna zárukou kvality (viz třeba vlažně přijatý Indiana Jones 4). Conana z osmdesátých let si navíc většina z nás vybaví jako běsnícího válečníka, který se polonahý neustále s někým řeže a Arnoldovi už dávno není padesát. Nicméně poslouchejte, co producent Chris Morgan, velký Conanův fanoušek, na obhajobu chystaného projektu uvádí:

V žádném případě se nebude jednat o nějaký restart. Setkáme se s Arnoldovou postavou mnoho let po původních filmech a zjistíme, co se s ní za tu dobu stalo. Conan byl dlouhá léta králem, žádná dobrodružství už dávno nevyhledává, ale něco se stalo a potíže si stárnoucího Conana našly samy. Conana tak čeká nelehký úkol. Pořád není žádné ořezávátko, ale mírně zrezivěl, musí rozehřát staré údy a najít víru v sebe sama - ve své zestárlé já – aby nezklamal ty, kteří na něj spoléhají. Morgan navíc správně připomíná, že Conan nebyl vždycky jen zuřivý bojovník, ale velkou část života strávil jako pirát, stratég či schopný vojevůdce.

V takové poloze zní starší Conan poměrně zajímavě, co říkáte? Arnold by mohl načrtnout paralelu se svým osobním životem, čerpat ze zkušenosti a podat jeden z nejlepších výkonů kariéry. Zatím však stále není jisté, jestli Morgan svůj vysněný projekt napíše nebo pouze zprodukuje. Scénáře by se zhostil strašně rád, ale je možné, že to nestihne kvůli závazkům, které má vůči sérii Rychle a zběsile.

Zdroj: LA Times

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest