Piráti z Karibiku 5: Známe datum premiéry a scenáristu

Piráti z Karibiku 5: Známe datum premiéry a scenáristu | Fandíme filmu
Kdy opět uvidíme vratký krok Johnnyho Deppa, alias Jacka Sparrowa?

Miliardové série se musí kout, dokud jsou žhavé a u Disneyho to moc dobře vědí. Piráti z Karibiku budou slavit úspěch, i když budou recenze sebevíc kritické, protože kymácející se Johnny Depp s očními linkami a flaškou rumu je zkrátka příliš velké lákadlo. A právě proto jsou přípravy pátého dílu v plném proudu.

Kromě jistoty návratu Jacka Sparrowa se zatím objevovaly jen nejasné drby o natáčecích lokacích nebo přibližném datu premiéry. Ve druhém případě už je ale spekulacím konec. Do světa se totiž rozlétla zpráva o tom, že se dalšího mořského dobrodružství dočkáme 10. července 2015. Tvůrci tak mají stále dostatek času a my už víme i další věc – a to jméno hlavního scenáristy.

Nový díl bude psát Jeff Nathanson, jehož největším úspěchem je scénář ke Spielbergovu Chyť mě, když to dokážeš. Mezi jeho spoluautorskými počiny jsou třeba poslední Indiana Jones, Terminál, druhá a třetí Křižovatka smrti, ale také Nebezpečná rychlost 2 nebo zcela zapomenutá komedie Poslední výstřel s Alecem Baldwinem, kterou i sám natočil. Pro radostné výskání nad výběrem tedy zatím není důvod, ale možná nám časem vlije optimismus do žil první nástřel děje.

Zdroje: Collider, Screen Crush

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest