Cursed: Lindsay Lohan se pokusí zabránit masové vraždě

Cursed: Lindsay Lohan se pokusí zabránit masové vraždě | Fandíme filmu
IFC Films
Zobrazit další 1 obrázek
Pohledná zrzka bude mít návrat na hollywoodské výsluní setsakra těžký.

Hollywoodská "kdysi" hvězdička Lindsay Lohan (Mezi námi děvčaty, Vlastní pravidla) platí/platila za půvabnou, talentovanou, svého času slavnou a velmi často zdrogovanou herečku. Pořádný film nenatočila pěknou řádku let, tudíž její star-power se limitně blíží nule. Odpovídá tomu i projekt, jemuž se nedávno upsala. Po boku další vyčpělé hvězdy, Mickeyho Rourkea (Wrestler, Iron Man 2), by se měla představit v mysteriózním thrilleru Cursed (česky Prokletý). Střihne si policejní vyšetřovatelku, jež spojí síly s psychiatrem s tváří Rourkea, aby společně zabránili uprchlému pacientovi psychiatrické léčebny ve zmasakrování pěti unesených lidí. Scénář sepsal Ian Holt a na režijní sesli usedne Steven R. Monroe, což je tvůrce produkující v poslední době takřka výhradně televizní braky. V roce 2010 se však zapsal do povědomí fandů poměrně brutálním hororovým thrillerem Plivu na váš hrob. O produkci se podělí společnosti Angel Oak Films a Alt House Productions.

Projekt se nachází v tuto chvíli ve fázi pre-produkce. Natáčení bylo naplánováno na letošní léto, ale velmi pravděpodobně se jako ostatní produkce zpozdí kvůli pandemii koronaviru.

Zdroj: BD

Galerie: 2

Cursed: Lindsay Lohan se pokusí zabránit masové vraždě | Fandíme filmu Cursed: Lindsay Lohan se pokusí zabránit masové vraždě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest