Jurský Park 4: Známe datum premiéry

Jurský Park 4: Známe datum premiéry | Fandíme filmu
Scénář je hotov, natáčení za rohem.

5. dubna letošního roku bude znovu uvedeno do kin dinosauří dobrodružství s názvem Jurský park, a to s tím rozdílem, že tentokrát pradávní tvorové díky počítačové konverzi ožijí ve 3D. Co nás však zajímá především, jsou detaily k Jurskému parku 4. O jeho vzniku se mluví už sakra dlouho, což dokládá hned několik různých zpráv o tom, že tvůrci tento projekt prostě nehodlají pohřbít. Teprve díky nově najaté scenáristické dvojici, Rickovi Jaffemu a Amandě Silver (Zrození planety opic), se ale příprava konečně pohnula kupředu. Pár dokončil finální verzi scénáře a studio Universal je s jejich dílem údajně velmi spokojené.

Nezbývá tedy, než začít shánět herecký ansámbl a zručného režiséra, jenž by si s prehistorickými ještěry dokázal poradit. Každopádně až bude filmový štáb kompletní, bude si muset pěkně pospíšit, protože oficiální datum premiéry je už teď stanoveno na 13. června 2014. Projekt má tak nějaký rok a půl na to, aby si prošel fázemi pre-produkce, samotným natáčením (titul bude trojrozměrný) a náročnou trikovou post-produkcí.

I přes skutečnost, že se režisérovi Stevenu Spielbergovi kvůli odložení scifárny Robopocalypse uvolnilo místo v diáři, do režie čtyřky Jurského parku se nijak zvlášť nehrne a stále zůstává pouze na pozici producenta. Nechá se nakonec zlákat k režii zajímavou finanční odměnou? A pokud ne, máte nějaké návrhy, kdo by se podle vás mohl stát jeho vhodným nástupcem? A kdo by se měl objevit před kamerou?

Zdroj: Collider

Jurský svět

12.06.2015 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest