Zrození planety opic: Jaká je budoucnost?

Zrození planety opic: Jaká je budoucnost? | Fandíme filmu
Úspěšný restart Planety opic se definitivně dočká pokračování. Co už víme?

Caesar a jeho banda míří do Washingtonu! Nebojte, nejedná se o žádnou překvapivou informaci ohledně nadcházejících prezidentských voleb ve Spojených státech. Zato filmoví fanoušci mohou konečně jásat. Studio Fox totiž definitivně potvrdilo novou trilogi Planety opic a už známe i datum premiéry druhého dílu!

Po nečekaném úspěchu Zrození planety opic, které jen v kinech utržilo bezmála půl miliardy dolarů, se vlastně ani nedalo čekat nic jiného. Stejný tvůrčí tým, jenž se postaral o jedno z nejpříjemnějších překvapení roku 2011, jmenovitě režisér Rupert Wyatt a scenáristé Rick Jaffa a Amanda Silver, už usilovně pracují na přípravách prvního sequelu. Ten ponese název Dawn of the Planet of the Apes (Úsvit planety opic) a na světová plátna vtrhne 23. května 2014.

Bohužel to je také jediné, co o novém projektu víme. Samotný režisér pouze nastínil několik potenciálních dějových linií. Podle nejzajímavější z nich, by se opičky měly pokusit ovládnout celou naší planetu a Caesar se stane světovým vůdcem číslo jedna. Zatím se však pohybujeme pouze v rovině spekulací. Nezbývá než věřit, že Wyatt se svým týmem udrží vysoko nastavenou laťku a dočkáme se nové podařené sci-fi série.    

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest