Netflix oznámil kompletní filmovou nabídku pro rok 2020

Netflix oznámil kompletní filmovou nabídku pro rok 2020 | Fandíme filmu
Netflix
Nabídka pro rok 2020 je vážně široká a vybrat by si měl opravdu každý.
  1. The Old Guard
  2. Rebecca
  3. I’m Thinking of Ending Things
  4. The Kissing Booth 2
  5. Sergio

V roce 2019 nám streamovací gigant Netflix naservíroval celou řadu povedených filmů z vlastní produkce. Žádný fanoušek by neměl opomenout snímky jako Irčan, Manželská historie, Vždycky budeš moje možná, Jmenuju se Dolemite, Klaus nebo Trojitá hranice. Nedávno Netflix odhalil základní skladbu filmové produkce pro rok 2020, která vypadá vskutku lákavě. Talent zde opravdu nechybí, ostatně o režii chystaných filmů se postarali například David Fincher, Spike Lee, Dee Rees, Peter Berg či Charlie Kaufman. Rovněž herecké hvězdy nebudou v bijácích od Netflixu chybět, když se můžeme těšit třeba na Anne Hathaway, Charlize Theron, Garyho Oldmana, Amy Adams, Rachel McAdams, Elle Fanning, Marka Wahlberga nebo Chrise Hemswortha. Co zajímavého pro nás tedy Netflix v roce 2020 chystá?

The Old Guard

Charlize Theron se představí jako členka skupiny nesmrtelných válečníků, kteří z neznámého důvodu nemohou zemřít. Procházejí napříč dějinami a nabízejí svoje služby každému, kdo si je může dovolit a má prostředky k tomu, aby se o nich dozvěděl. V 21. století se však nesmrtelnost tají velice obtížně, a tak na skupinu čeká nová výzva, když zločinná organizace zaznamená jejich schopnosti na video. Zároveň zjišťují, že u mariňáků slouží další nesmrtelná válečnice, o jejíž existenci do téhle chvíle neměli nejmenší tušení. Režíruje Gina Prince-Bythewood.

Miss Americana

Režisérka Lana Wilson nabízí syrový a odvážný pohled na popovou ikonu Taylor Swift. Snímek mimo jiné zachycuje, jak se sympatická blondýnka srovnává s rolí globální celebrity, oceňované zpěvačky a skladatelky, která se při tom stále učí využívat plnou sílu svého hlasu.

Mank

Životopisné drama Mank režiséra Davida Finchera se bude točit kolem Hermana Mankiewicze, jenž je znám zejména jako scenárista klasiky Občan Kane. Mankiewicz přirozeně není podepsán pouze pod snímkem z roku 1941, přičemž v Hollywoodu byl znám též jako tzv. "script doctor", když nejednou hasil na poslední chvíli neschopnost svých kolegů. Hlavní roli si střihne Gary Oldman a k ruce bude mít Amandu Seyfried nebo Lily Collins.

Uncorked

Režijní debut Prentice Penny pojednává o osudech Elijaha, jenž by se převelice rád stal světově uznávaným someliérem, leč jeho otec doufá, že jednou převezme rodinné BBQ bistro v Memphisu. Před kamerou se v hlavních rolích představí Mamoudou Athie, Courtney B. Vance a Niecy Nash.

Další kapitola »

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest