Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena

Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Bůh hromu se přece jenom bude o obrazovku dělit s populárním týmem vesmírných hrdinů.

Loňští Avengers: Endgame doslova obrátli celý propojený vesmír Marvelu na hlavu a přenechali fanouškům spoustu záhad a velkých nejasností. Jedna z těch největších se týkala budoucnosti Thora, konkrétně toho, jak přesně se bude jeho role ve filmovém světě Marvelu vyvíjet vzhledem k tomu, že se na konci Endgame rozhodl odcestovat se Strážci Galaxie. 

Toto rozhodnutí tvůrců způsobilo docela velký zmatek. Podle původního plánu, kdy měli třetí Strážci přijít do kin dlouho před Thorem: Love and Thunder, by to dávalo celkem smysl. Thor by totiž jako jedinec v kolektivu celého týmu nemusel hrát až tak velkou roli. Po odložení premiéry třetích Strážců, které následovalo po kontroverzním vyhazovu a zpětném najmutí režiséra Jamese Gunna, se ale premiéra čtvrtého Thora rázem ocitla před Strážci

A celý superhrdinský tým by v sólovce Thora (o kterou se hrdina už tak bude dělit s Jane Foster alias „Lady Thor”) mohl působit celkem rušivě. Nikdo tedy netušil, jak (a zda) se na posledí scénu Thora a Strážců ze závěru Endgame vlastně bude navazovat. Odejde Thor od týmu, aby zažil vlastní dobrodružství? Nebo budou Star Lord a spol. skutečně součástí příběhu snímku Love and Thunder? Po dlouhé době spekulací máme teď konečně odpověď.

V rozhovoru pro ComicBook.com (v rámci propagace dalšího superhrdinského snímku Bloodshot) se prořekl hlas Groota Vin Diesel: „Režisér [Thora Taika Waititi] se mnou mluvil o tom, jak do filmu zakomponuje některé členy Strážců Galaxie.” Vše je tedy v podstatě potvrzeno. Pokud budeme ještě trošku slovíčkařit, nelze si nevšimnout jak Diesel použil slovo „některé”. Naráží tím na skutečnost, že spolu se Strážci aktuálně není Gamora? Anebo se v Love and Thunder bude vesmírný tým ještě nějak víc dělit? To zatím můžeme pouze hádat.

Máte radost, že se Strážci Galaxie přece jenom objeví ve čtvrtém Thorovi? Napište nám do komentářů.

Zdroj: ComicBook

Foto: Marvel

Galerie: 7

Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu Thor: Love and Thunder: Účast Strážců Galaxie potvrzena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest