Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus

Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 8 obrázků
Bývalá bond girl a padouch z filmu Hobbs a Shaw rozšiřují seznam známých osobností, které se nakazily koronavirem.

Koronavirus si mezi lidmi nevybírá a je mu jedno, jestli jste slavný nebo ne. První známou osobností s potvrzenou diagnózou se stal Tom Hanks. V neděli oznámila, že má koronavirus i herečka Olga Kurylenko (Quantum of SolaceNevědomí). Není jasné, kam se Kurylenko s nemocí zavřela, nicméně nikam nevychází. Nemocná je skoro týden. Její příznaky jsou únava a horečky. Fanouškům vzkázala, ať se opatrují a ať tuhle situaci berou vážně. Na zprávu zareagovala její krajanka Milla Jovovich, která jí přeje, aby se cítila lépe a že se za ní její rodina modlí. Kde se herečka koronavirem nakazila, není známo.    

Včera o pozitivním testu na koronavirus informoval fanoušky prostřednictvím Twitteru také sedmačtyřicetiletý herec Idris Elba (Hobbs a Shaw, Pacific Rim - Útok na Zemi). Zatím se u něj neprojevily žádné příznaky. Test si udělal, protože si uvědomil, že přišel do styku s někým, kdo byl virem nakažený. Proto se uchýlil do karantény a o svém stavu bude fanoušky průběžně informovat. Podle něj je teď čas na vzájemnou pomoc a na přemýšlení o sobě. „Žádnou paniku,“ zakončil příspěvek.

Karanténu pro jistotu začal držet i sedmapadesátiletý režisér muzikálu Moulin Rouge Baz Luhrman, který v Austrálii natáčel s Hanksem životopisný snímek o Elvisu Presleym, než se u herce prokázalo, že má koronavirus. A nejnovějším případem se stal Kristofer Hivju, herec známý především jako Tormund ze Hry o trůny. Aktuálně natáčí druhou řadu Zaklínače, která se čerstvě dočkala kompletního přerušení produkce.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Greetings from Norway! Sorry to say that I, today, have tested positive for COVID19, Corona virus. My familiy and I are self-isolating at home for as long as it takes. We are in good health - I only have mild symptoms of a cold. There are people at higher risk for who this virus might be a devastating diagnosis, so I urge all of you to be extremely careful; wash your hands, keep 1,5 meters distance from others, go in quarantine; just do everything you can to stop the virus from spreading. Together we can fight this virus and avert a crisis at our hospitals. Please take care of each other, keep your distance, and stay healthy! Please visit your country's Center for Disease Control's website, and follow the regulations for staying safe and protecting not just yourselves, but our entire community, and especially those at risk like the elderly and people with pre-existing conditions. @grymolvaerhivju #fightcorona #solidarity #takecare #folkehelseinstituttet Thanks to @panoramaagency

Příspěvek sdílený Kristofer Hivju (@khivju),

Zdroj: Deadline

Galerie: 9

Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu Olga Kurylenko a Idris Elba mají koronavirus | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest