Black Widow: Navzdory koronaviru jsou finanční předpovědi silné

Black Widow: Navzdory koronaviru jsou finanční předpovědi silné | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Pakliže k premiéře dojde, Natasha Romanoff by mohla vykouzlit slušný balík peněz.

Odhadovat v nynější situaci tržby je vážně frajeřina, nicméně proč si trošku nezaspekulovat, že. Server BoxOfficePro vydal odhad tržeb pro očekávanou marvelovku Black Widow, přičemž se zdá, že by "vdova" mohla i v čase všeobecné paniky trhnout o premiérovém víkendu slušné peníze. Podle předpovědi by mohla Scarlett Johansson otevřít někde mezi 90 a 130 miliony dolarů, což by Disney (Marvel) asi bral "všema deseti". Nutno ovšem podotknout, že situace ve Spojených státech se kvůli šíření koronaviru neustále přiostřuje. Přibývá zrušený akcí a osobně bych si pořád nebyl jist, že k premiéře v daném termínu vůbec dojde. Pakliže budou kina otevřená, diváci zřejmě dorazí, neboť v kinech nebyla žádná marvelovka celých deset měsíců. I tak lze předpokládat, že Black Widow současná situace poškodí.

Též nutno zmínit, že snímek režisérky Cate Shortland nebude mít v daném období takřka žádnou konkurenci. Rychle a zběsile 9 dorazí až o tři týdny později, tudíž se Scarlett, Florence Pugh, Rachel Weisz a David Harbour nemají v tomto směru čeho obávat.

V akčním špionážním thrilleru Black Widow od Marvel Studios se musí Natasha Romanoff, alias Černá vdova, vypořádat se svou temnou minulostí a nebezpečným spiknutím, které se na její minulost váže. Je pronásledovaná silami, které se ve snaze dostihnout ji nezastaví před ničím. Přesto se musí Natasha popasovat se svojí špiónskou minulostí a vazbami, které zpřetrhala dávno před tím, než se z ní stal Avenger. Scénář filmu napsali Eric Pearson, Jac Schaeffer a Ned Benson. Režíruje Cate Shortland. V hlavní roli se vrací Scarlett Johansson. Dále hrají O-T Fagbenle, Florence Pugh, David Harbour a Rachel Weisz. Datum premiéry je stanovené na 1. května 2020.

Zdroj: BOP

Foto: Marvel/Disney

Galerie: 5

Black Widow: Navzdory koronaviru jsou finanční předpovědi silné | Fandíme filmu Black Widow: Navzdory koronaviru jsou finanční předpovědi silné | Fandíme filmu Black Widow: Navzdory koronaviru jsou finanční předpovědi silné | Fandíme filmu Black Widow: Navzdory koronaviru jsou finanční předpovědi silné | Fandíme filmu Black Widow: Navzdory koronaviru jsou finanční předpovědi silné | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest