Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře

Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 9 obrázků
Údajně panovala s materiálem spokojenost, tak snad zvěsti nelžou.

Adam Wingard, režisér snímku Godzilla vs. Kong, zase trošku popíchnul nedočkavé fanoušky těhle dvou gigantů. Na Instagram umístil starou černobílou fotografii obou monster, jak spolu vesele špásují a připsal k tomu: "Dnes je skvělý den pro tyhle dva bouráky." Chvíli sice trvalo, než se přišlo na to, co tím Wingard myslel, leč server ComicBook odhalil, že v onen den proběhly testovací projekce a reakce byly povětšinou pozitivní. I nadále se počítá s premiérou 20. listopadu 2020, přičemž až finanční (ne)úspěch ukáže, kam bude MonsterVerse Warnerů a Legendary Pictures směřovat. Dostatek dolarů z kin po celém světě se zdá být v tomto případě již nutností, poněvadž loňská Godzilla: Král monster zrovna dvakrát nezazářila. Při nadupaném rozpočtu 170 milionů dolarů si tohle akční fantasy scífko připsalo pouze něco málo přes 385 milionů celosvětově. Godzilla vs. Kong musí nutně způsobit větší poprask v pokladnách kin, jinak půjde MonsterVerse brzy do kopru.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Yesterday was a great day for these two fellas!

Příspěvek sdílený Adam Wingard (@adamwingard),

Objevil se i nový artwork, na němž vidíme Godzillu mezi budovami, jak užívá svůj atomových dech směrem vzhůru. Není jasné, kdo přerostlou ještěrku takhle nazlobil, ale ihned se začalo spekulovat o tom, že není-li to Kong, mohlo by se jednat o Mechagodzillu. Již dříve unikly na internet fotky hraček, které naznačovaly její možný příchod. Fanoušci pak vnímají jako vodítko bíle zbarvené ostny na hřbetu monstra, které jsou na artworku k vidění. Ty by prý měly odkazovat k filmům Godzilla: Tokyo S.O.S. a hlavně k bijáku Godzilla Against Mechagodzilla.

V galerii se můžete podívat na nově zveřejněné fotky z natáčení, které zřejmě zachycují základnu organizace Monarch.

V době, kdy po Zemi kráčí monstra, předurčí boj lidstva o přežití Godzillu a Konga k nevyhnutelnému střetu. Dvě největší síly přírody se utkají ve spektakulární bitvě věků. Monarch se vydává na nebezpečnou misi do neprobádané oblasti, kde najde stopy původu Titánů. Lidské spiknutí zatím hrozí, že vymaže dobrá i zlá stvoření jednou provždy ze zemského povrchu. V hlavních rolích se představí Alexander Skarsgård, Eiza González, Rebecca Hall, Jessica Henwick, Kyle Chandler, Demián Bichir, Ziyi Zhang, Shun Oguri, Julian Dennison, Danai Gurira, Brian Tyree Henry, Lance Reddick a Millie Bobby Brown. Režíruje Adam Wingard, scénář napsal Terry Rossio. Datum premiéry je stanovené na 20. listopadu 2020.

Zdroje: CB, G-M, MW

Galerie: 10

Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu Godzilla vs. Kong: Testovací projekce obřího monster filmu dopadly dobře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest