Mission: Impossible 7 a 8: Nově přidané postavy se představují

Mission: Impossible 7 a 8: Nově přidané postavy se představují | Fandíme filmu
Zákulisní informace blíže představují nově obsazené postavy pro Mission: Impossible 7 a 8.

Jak jsme se nedávno dozvěděli, produkce Mission: Impossible 7 se pozdrží kvůli epidemii koronaviru, která sevřela sever Itálie, kde měl štáb část filmu natáčet. Kdy se kamery spustí zatím nevíme, ale dozvěděli jsme se něco jiného. Natáčení předcházela castingová fáze, během které režisér Christopher McQuarrie odhalil celou řadu herců, kteří postupně doplňovali obsazení. Nikdy jsme však nevěděli mnoho o tom, jaké role by vlastně nově obsazení herci měli ztvárňovat. Několik bližších podrobností teď přináší server The Illuminerdi.

Zdá se, že Shea Whigham by mohl hrát postavu jménem Rollin Hand. Postava vystupovala v prvních třech řadách seriálu Mission: Impossible z 60. let a teď zřejmě dostane i filmovou příležitost. Mělo by jít o bývalého agenta IMF, který je i přes pokročilý věk stále ve skvělé formě. Také by mělo jít o mistra převleků – ostatně, režisér McQuarrie jej představil s komentářem, že „jej neuvidíme přicházet“. V původním seriálu postavu představoval Martin Landau.

Dále to vypadá, že Hayley Atwell hraje postavu jménem Lambert. Hand je (byl) její mentor. Postava je popisovaná jako houževnatá a tak trochu rváč. Hand vytrénoval ještě jednoho agenta. Ten se jmenuje Paris, má vzácné schopnosti a chová se podle castingového zadání „nezákonně“. Zatím nevíme, kdo by jej mohl hrát, ale na ráně je Gregory Sanon. Jeho jméno se jednoho dne objevilo z ničeho nic na kartě snímku na IMDb a dodnes s ním nebyla spojená žádná role.

Pak je tu hlavní záporák. O tom zatím nevíme prakticky nic, jen to, že by se měl objevit jak v Mission: Impossible 7, tak v Mission: Impossible 8. A podle všeho jej hraje Nicholas Hoult. Pom Klementieff potom zřejmě ve snímku hraje záporákovu pravou ruku.

Z předchozích filmů se vracejí Ethan Hunt (Tom Cruise), Ilsa Faust (Rebecca Ferguson), Eugene Kittridge (Henry Czerny), White Widow (Vanessa Kirby) a Benji Dunn (Simon Pegg). Právě Pegg byl nedávno na Mission: Impossible tázán. Uvedl, že Benjiho příběh v následujících filmech je „skutečně zajímavý“. Chystané dva snímky jsou podle toho co ví zatraceně šílené a už kvůli nim absolvoval trénink v boji a řízení aut. Budeme zvědaví, jaké kousky nám na plátně předvede.

Zdroje: Games Radar, The Illuminerdi

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest