Mission: Impossible 7 a 8 má další šikovnou hereckou posilu

Mission: Impossible 7 a 8 má další šikovnou hereckou posilu | Fandíme filmu
Paramount
Zobrazit další 1 obrázek
Odhalil nám Christopher McQuarrie nového záporáka, nebo dalšího parťáka pro Toma Cruise?

Režisér Christopher McQuarrie odhalil na Twitteru, že obsadil dalšího herce do Mission: Impossible 7 a 8 dalšího herce. Je jím Shea Whigham, respektovaný charakterní herec, který na sebe postupně upozornil rolí otrapy Stasiaka v sérii Rychle a zběsile, pokračoval vedlejšími rolemi v Úkrytu, Terapii láskou, Vlkovi z Wall Street, Kongovi, Zlých časech v El Royale nebo naposledy Jokerovi, kde ztvárnil jednoho z vyšetřovatelů. Ještě víc je Shea vidět v televizi, když se objevil v Agentce Carter, Fargu a především v Impérium – Mafie v Atlantic City, kde hrál Eliho, jednu z hlavních postav. Jakou úlohu dostal v Mission: Impossible nevíme, ale McQuarrie k jeho obsazení dodal: „Nevšimnete si, že se blíží“. To by mohlo naznačovat, že si zahraje zákeřného záporáka. Anebo je Shea přesně ten typ důstojného herce, který by se hodil na nějakého politika nebo řídícího důstojníka některé z bezpečnostních agentur? Co myslíte vy? Dejte vědět v komentářích.

PS: V hollywoodských médiích se o tom žádná zpráva neobjevila, ale databáze IMDb mezi členy obsazení řadí také nepříliš známého herce Gregyhory Sanona.

Mission: Impossible 7 má stanovené datum premiéry na 23. 7. 2021, Mission: Impossible 8 potom na 5. 8. 2022. Režíruje a scénář píše Christopher McQuarrie. V hlavních rolích se vracejí Tom Cruise a Rebecca Ferguson. Dále se objeví Hayley Atwell a Pom Klementieff.

Zdroj: Christopher McQuarrie,

Galerie: 2

Mission: Impossible 7 a 8 má další šikovnou hereckou posilu | Fandíme filmu Mission: Impossible 7 a 8 má další šikovnou hereckou posilu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest