Crossfire: Akční videohru chce zfilmovat producent Rychle a zběsile

Crossfire: Akční videohru chce zfilmovat producent Rychle a zběsile | Fandíme filmu
Smilegate
Zobrazit další 2 obrázky
Filmové Call of Duty se přestalo chystat, tak to zkusí na filmovém plátně jiná střílečka. 

V minulosti jsme se setkali se spoustou filmů natočených podle videoher a spousta z nich se filmové adaptace teprve dočkají. Do té druhé skupiny má patřit i online free-to-play střílečka Crossfire, kde proti sobě stojí žoldnéřské korporace Black List a Global Risk. Videohra vyšla v roce 2007 a stala se populární po celém světě, ale zejména v Číně a Jižní Koreji, kde sídlí vývojářské studio Smilegate.

Potenciál na zfilmování videohry vidí Neal H. Moritz, který produkoval sérii Rychle a zběsile, první dva díly xXx a z videoher už vytáhnul na filmové plátno Ježka Sonica. Kromě Crossfire se pod jeho jménem máme dočkat ještě městské akce Sleeping Dogs. Obstarat projektu nějaký ten příběh nebo záminku, pod níž se obě znepřátelené korporace pustí do střetu, dostal za úkol Chuck Hogan. Ten se podílel na scénáři k hororovému seriálu The Strain nebo na akčním bijáku 13 hodin: Tajní vojáci z Benghází Michaela Baye. Na vzniku projektu ze studia Sony bude spolupracovat Smilegate a čínská filmová odnož Tencent Pictures, která se podílí na koprodukci a financování.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Crossfire: Akční videohru chce zfilmovat producent Rychle a zběsile | Fandíme filmu Crossfire: Akční videohru chce zfilmovat producent Rychle a zběsile | Fandíme filmu Crossfire: Akční videohru chce zfilmovat producent Rychle a zběsile | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest