Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos

Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 6 obrázků
Podle nejnovějších zvěstí se nám má už letos představit marvelovský tým super padouchů.

Po skončení původních Avengers nyní v MCU zbývá v rámci filmů jen jediná týmovka, a tou jsou vzdálení Strážci Galaxie. Už probíhali zvěsti o možných nových týmovkách, jako jsou např. New Avengers, Young Avengers či Dark Avengers, nicméně tým záporáků jsme tu ještě neměli. A právě tím jsou Thunderbolts, tým který dal v komiksech dohromady „Thunderbolt“ Ross, ve filmech ztvárnění Williamem Hurtem. Ten se má objevit již za nedlouho v Black Widow, odkud by dokonce mohl získat pro svůj tým prvního člena.

Server FandomWire přišel s tvrzením, že se Thunderbolts chystají a nedělí nás mnoho času od jejich představení. Z jiného zdroje pak pochází informace, že tým má v MCU představit minisérie The Falcon and The Winter Soldier, která bude vypuštěna letos na podzim. V něm bude hlavním záporákem Baron Zemo (Daniel Brühl), který je v komiksech vůdcem týmu, a tak by dávalo smysl, pokud by se neoficiální šuškanda skutečně potvrdila. Kromě něj by se v týmu měli nebo mohli objevit Yelena Belova (Florence Pugh), US Agent (Wyatt Russell) a Abomination (Tim Roth). Yelenu poprvé potkáme v sólovce Black Widow, Johna Walkera alias US Agenta pak právě v minisérii s Falconem a Winter Soldierem, Abomination je pak po událostech v Incredible Hulk zavřen v kryostázi kdesi v tajném zařízení S.H.I.E.L.D.u na Aljašce, připravený pro jakékoliv použití. Některé dřívější informace pak jako možné členy týmu zmiňovali také záporačku Ghost (Hannah John-Kamen) z Ant-Man and the Wasp, či Justina Hammera (Sam Rockwell).

Z těchto jmen vidíte sami, že nejde ve všech případech o vyložené záporáky, nicméně Marvel už si nejednou postavy z komiksové předlohy upravil podle sebe. Generál Ross pak skrze své postavení má ke všem těmto osobám přístup, a stačilo by už jen zpracovat důvody, proč by se zrovna tato jména měla dát nechat přesvědčit k účasti na úřady schváleném týmu padouchů. Fakt je ten, že nových postav se začíná objevovat spousta, a lidé mají týmovky jakéhokoliv typu prostě rádi. Stejně tak jako například Sinister Six, i Thunderbolts se dřív nebo později musí objevit, a podle dosavadních zvěstí by to nemuselo dlouho trvat. 

Níže se podívejte na fanouškovský trailer k týmu Thunderbolts, který nevypadá vůbec špatně a v galerii můžete vidět jednotlivé postavy, které by se podle aktuálních drbů měly stát součástí týmu.

PS: V posledních dnech se také spekuluje o tom, že nedávno obsazená Miki Ishikawa by v The Falcon and The Winter Soldier mohla hrát postavu jménem Jolt, která je v komiksech součástí Thunderbolts a své schopnosti získá od Arnima Zoly, jenž by podle neoficiálních zvěstí taktéž měl být součástí minisérie.

Zdroje: CBM, FandomWire, FCC

Galerie: 7

Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu Thunderbolts: Tým záporáků se údajně v MCU objeví už letos | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest