The Suicide Squad: První pohled na příští podobu Harley Quinn

The Suicide Squad: První pohled na příští podobu Harley Quinn | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Jak bude vypadat hlavní hrdinka Birds of Prey v týmovce Jamese Gunna?
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Robbie ke svému návratu řekla, že jí přijde zajímavé, co jednotliví tvůrci vypichují na postavě Quinn. Obecně prý přistupují k příběhům z Gothamu rozdílně a nejinak je tomu v případě jejího charakteru. Přístup Gunna se liší od pohledu Cathy Yan (Birds of Prey) a ten je zase trošku jiný než náhled Davida Ayera (Sebevražedný oddíl z roku 2016). Gunn je prý obrovský fanoušek komiksu, tudíž jeho zpracování má být hluboce zakořeněné právě v komiksové předloze.

Současně se zdá, že natáčení by mělo být téměř u konce. Alespoň tak se vyjádřil Gunn v jedné z diskuzí na Instagramu. To není dobrá zpráva jen pro fandy Sebevražedného oddílu, ale rovněž pro milovníky Strážců Galaxie, jelikož talentovaný tvůrce by se tak bude moci o to dříve vrhnout na očekávané třetí vesmírné dobrodružství partičky kolem Petera Quilla.

A ještě vtípek na závěr. Gunn už má "Strážců" evidentně plnou hlavu, neboť sdílel fotomontáž, na níž vedle sebe sedí Harley Quinn a Groot, který má na sobě kšiltovku "Poison Ivy". Tohoto crossoveru se však asi jen tak nedočkáme.

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je utajená jednotka určená pro černé operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si jednotka poradila s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích vystupují Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Zdroj: CBM, CBM II, MW, ScreenRant

« Předchozí kapitola

Sebevražedný oddíl

05.08.2016 | USA
Akční, Komedie, Sci-Fi, Dobrodružný, Krimi, Fantasy, Thriller
Info o filmu

Galerie: 3

The Suicide Squad: První pohled na příští podobu Harley Quinn | Fandíme filmu The Suicide Squad: První pohled na příští podobu Harley Quinn | Fandíme filmu The Suicide Squad: První pohled na příští podobu Harley Quinn | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest