Používání telefonu při promítání Tarantinova Tenkrát v Hollywoodu skončilo násilím

Používání telefonu při promítání Tarantinova Tenkrát v Hollywoodu skončilo násilím | Fandíme filmu
Návštěvníkovi kina došla trpělivost nad divákem s telefonem v ruce. Incident vyústil v napadení, vážné zranění a vězení.

Začátkem letošního roku zaklepali u jistého Nicholase Glasgowa policisté se zatykačem. Stalo se tak kvůli násilnému incidentu z loňského září. Dotyčný během promítání (nyní už oscarového) filmu Tenkrát v Hollywoodu ztratil nervy z diváků, kteří používali mobily. Po skončení filmu si to jeden z nich odskákal, když ho měl útočník uhodit do obličeje a poté jej kopat na zemi. Podle policejních záznamů napadený skončil s otoky, bolestivými podlitinami a rozbitými brýlemi. Útočník pak z místa činu prostě odešel domů. Za své nepřiměřené chování v současnosti čelí obviněním z napadení a násilné trestné činnosti, hrozí mu dvouleté odnětí svobody a pokuta ve výši přesahující šest tisíc dolarů, což z jeho návštěvy kina udělalo hodně drahý špás.

Podle soudních dokumentů nejdřív čtyřiatřicetiletý instruktor jógy požádal personál kina, aby uživatele telefonu upozornili. Dodal prý také, že pokud se o to nepostarají oni, udělá to sám. Zaměstnanci podle dostupných údajů nijak nezakročili. Útočník měl po skončení filmu od oběti a jeho přátel žádat omluvu za zničení zážitku a zbytek jste si přečetli výš.

V přiloženém videu se můžete kouknout na reportáž související s jiným případem výtržnictví, které se taktéž odehrálo na půdě kina. Vpád gangsterů na promítání filmu Blue Story vyvolal kolem filmu velké pozdvižení a tuto událost jsme podrobněji zmapovali v starším článku.

Násilí samozřejmě není odpověď, nicméně jak to máte? Taky vás dokáže rozpálit do běla, když si zaplatíte drahou vstupenku a nějaký idiot kousek od vás začne svítit (nedej bože zvučit) telefonem?

   

Zdroje: Movieweb

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest