Šílený Max: Fury Road bude ženy chovat v klecích

Šílený Max: Fury Road bude ženy chovat v klecích | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Jakou modelku si režisér George Miller zavře do klícky? A kdy se konečně začne natáčet?

Šílený Max patří mezi největší legendy osmdesátých let, teď, 25 let od posledního dílu, se ho režisér George Miller pokouší přivést zpátky k životu. Natáčení mělo začít už v roce 2010, ale protože australskou poušť, ve které se mělo filmovat, zaplavily přívalové deště a rozkvetly v nich celé lány květin, musel štáb produkci několikrát odkládat. Herci už jsou dávno zamluvení (podrobnosti v našem Velkém preview), jsou hotová auta, která se ve snímku budou prohánět (do galerie jsme přidali další fotky), ale stále se čekalo. Až loni na podzim se studio Warner rozhodlo, že do projektu nalije další peníze a celá produkce se přesunula do Namibie.

Tam by se mělo pracovat na plných čtrnácti lokacích a podle posledních dostupných informací by natáčení mělo začít letos v květnu a trvat až do září. Díky průtahům už rozpočet přesáhl 100 milionů dolarů, ale některé divoké spekulace hovoří až o dvou stech. Což by pro eRkový film (kterým by Šílený Max zřejmě chtěl být?) bylo dost katastrofální. Zvlášť když Miller neplánuje pouze dva, ale teď už dokonce tři nové díly! Po Fury Road nejprve počítal s pokračováním s názvem Furiosa, teď začal hovořit i o třetím díle, který nebyl původně zamýšlený, jen „to tak prostě vyšlo, při rozepisování postav“.

Krom tří filmů připravuje Miller také videohru ve spolupráci se studiem Bondi, které je zodpovědné za populární hru ve stylu Mafie, L.A. Noire.  A nakonec borkyně jménem Abbey Lee Kershaw, australská modelka, která si ve filmu zahraje zatím blíže nespecifikovanou roli. Na obsazení neznámé manekýny by nebylo nic tak zajímavého, kdybychom se spolu s jejím angažováním nedozvěděli o tom, že „ženy, obzvláště krásné ženy, jsou v postapokalyptickém světě nedostatkovým zbožím, pročež si je muži drží v klecích“. Perverze světa Šíleného Maxe tak vesele pokračuje, uvidíme, jestli se nakonec filmu opravdu dočkáme.

Zdroje: The Age, AICN, IMDb, Inside Film, Republikein, Financial Review, Daily Telegraph

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 5

Šílený Max: Fury Road bude ženy chovat v klecích | Fandíme filmu Šílený Max: Fury Road bude ženy chovat v klecích | Fandíme filmu Šílený Max: Fury Road bude ženy chovat v klecích | Fandíme filmu Šílený Max: Fury Road bude ženy chovat v klecích | Fandíme filmu Šílený Max: Fury Road bude ženy chovat v klecích | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest