Mad Max: Fury Road opravdu bude!

Mad Max: Fury Road opravdu bude! | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Nesčetněkrát odkládaný film se v Namibii konečně začal natáčet.

Příznivci projektu už snad ani nedoufali. Natáčení se odkládalo už od roku 2010 (podrobnosti) a definitivně mělo začít letos květnu, jenže se pořád nic nedělo. Charlize Theron nicméně nakonec v rozhovorech k Prometheovi prozradila, že produkce v Namibii začne definitivně 2. června. I když samotná Charlize do Afriky pořád ještě neodletěla (k dnešnímu datu je na slavnostní premiéře Sněhurky a lovce v Austrálii a do Namibie by měla odletět někdy v druhé polovině června), vypravila se tam už přinejmenším Riley Keough (The Runaways, Magic Mike), kterou bulvár pronásledoval na letišti.

O Riley jsme v souvislosti s filmem slyšeli poprvé, přičemž by si měla společně se Zoe Kravitz (seriál Californication, X-Men: První třída) a Rosie Huntington-Whiteley (Transformers 3) zahrát jednu z „pěti manželek“, což je skupina pěti žen, které budou ve filmu přepravovány z místa na místo, dokonce by je měl pronásledovat hlavní záporák. Pětici by mohly doplňovat již dříve obsazené Abbey Lee Kershaw a Adelaide Clemens.

Téměř jistí si můžeme být tím, že poněkud výraznější roli dostala ve filmu Charlize Theron. Ta v rozhovorech k Prometheovi prozradila, že nehraje žádnou Maxovu hloupou milenku, ale takovou ženskou, že Maxe bude ještě mrzet, že se s ní vůbec setkal. O roli tvrdí, že je to pro ni výzva, nikdy podobný scénář nečetla a je z úlohy doslova „posraná strachy“.  Kvůli roli se dokonce ostříhala nakrátko, jak si můžete prohlédnout dole v galerii.

Theron dále uvedla, že se film nijak nepřepisoval ani neměl jiné problémy tohoto typu, opravdu pouze zápolil s počasím a s rozpočtem. Což je také možná důvod, proč herečka tak strašně mlžila, když se jí reportér zeptal, jestli film bude eRko. Na jednu stranu připustila, že je film dle očekávání násilný, ale rating je prý na režiséru Georgi Millerovi. Inu, studio bude zkrátka chtít svoji investici zpátky (a jak už víme, statistika potvrzuje, že PG13 filmy si opravdu vedou v kinech výrazně lépe). První klapka (nebo snad první klapka jejích scén) by podle Theron měla padnout v půlce července.

Zdroje: MTV, Slashfilm, Slashfilm II, Dlisted, Just Jared I, Just Jared II, Just Jared III

Šílený Max: Zběsilá cesta

07.05.2015 | USA, Austrálie
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu

Galerie: 4

Mad Max: Fury Road opravdu bude! | Fandíme filmu Mad Max: Fury Road opravdu bude! | Fandíme filmu Mad Max: Fury Road opravdu bude! | Fandíme filmu Mad Max: Fury Road opravdu bude! | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest