Peter Pan and Wendy: Po Jokerovi si Joaquin Phoenix může střihnout dalšího záporáka

Peter Pan and Wendy: Po Jokerovi si Joaquin Phoenix může střihnout dalšího záporáka | Fandíme filmu
A neměl by být jedinou hvězdou chystané "live-action" předělávky.

Joaquin Phoenix už doma dozajista pilně leští poličku, kam si položí vytouženého Oscara, kterého o nadcházejícím víkendu s velkou pravděpodobností získá za svůj výkon v Jokerovi. A jelikož jej gothamský záporák evidentně bavil, mohl by v témže (i když značně odlehčeném) hereckém tónu pokračovat. Studio Disney mu totiž mělo nabídnout roli kapitána Hooka v chystané hrané předělávce disneyovky Peter Pan, nazvané Peter Pan and Wendy. Dle serveru TheIlluminerdi k jednání zatím vůbec nedošlo, neboť Disney údajně jen sonduje, zda by Phoenix nabídku vůbec reálně zvažoval. Stejný zdroj navíc uvádí, že vílu Zvonilku (Tinker Bell) by si mohla střihnout Margot Robbie. Taktéž však jde o předběžný návrh a seriózní diskuze o její účasti zatím nezapočala.

Snímek má režírovat David Lowery, jenž má s remakováním starších disneyovek zkušenosti, neboť v jeho filmografii můžete najít povedenou rodinou fantasy Můj kamarád drak. Natáčení by mělo probíhat od dubna do srpna v kanadském Vancouveru. Peter Pan a kámoši by pak měli putovat nejspíš přímo na streamovací službu Disney+, leč kinodistribuce také ještě není stoprocentně vyloučena. Momentálně není jasné, jak moc se bude adaptace lišit od předlohy, ale s Phoenixem a Robbie na palubě by projekt dozajista získal na atraktivitě.

Příběh plný nápadů, dobrodružství, nezapomenutelných postav, hudby a létacího prášku dosahuje nevídaných výšin! Wendy a její bráškové znají Petra Pana z příběhů v knížce, když je ale jednou vezme s sebou do kouzelného světa Země Nezemě, čeká je báječné dobrodružství. Letí s větrem o závod za Petrem a jeho kamarádkou vílou Zvonilkou, objevují ostrov a tajnou skrýš Petrovy tlupy Ztracených chlapců a svádějí vzdušné bitvy s divokými piráty vedenými nechvalně proslulým kapitánem Hookem!

Zdroje: TI, TI II

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest