Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá

Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 11 obrázků
Mrkněte na trailer k druhému dobrodružství sympatického králíčka. Máme pro vás českou i anglickou verzi.

Rodinná dobrodružná komedie Králíček Petr (Peter Rabbit) slavila v roce 2018 parádní finanční úspěch, když při rozpočtu 50 milionů dolarů vytřískala z kin po celém světě více než sedminásobek. A nešlo pouze o kasovní sukces. Snímek režiséra Willa Glucka, v němž vychytralý králíček Petr žije veselý a bezstarostný život až do chvíle, kdy se "jeho" milované zahrádky ujme nový majitel, sbíral pozitivní reakce napříč věkovým spektrem, když si tuhle taškařici užívali nejen děti, ale i jejich rodiče. Nebyl tedy důvod, proč by se James Corden, coby sympatický králičí rošťák, neměl znovu vrátit na plátna kin, přičemž železo je třeba kout, dokud je žhavé. Proto již 2. dubna 2020 vtrhne do českých kinosálů dvojka nesoucí název Králíček Petr bere do zaječích (Peter Rabbit 2: The Runaway).

Oficiální synopse dvojky vypadá takto: Ve filmu Králíček Petr bere do zaječích se vrací roztomilý a všemi oblíbený králičí lump Petr. Bea, Thomas a králíci jsou teď něco jako rodina. Ale ať se Petr snaží sebevíc, stále má reputaci nenapravitelného rošťáka. A tak králíček Petr vezme do zaječích do světa, kde mu jeho lumpárny nikdo nevyčítá. Když se však jeho rodina rozhodne dát všechno v sázku, aby ho ve světě našla, musí se Petr rozhodnout, jaký králíček chce vlastně být.

O režii a scénář se znovu postará Gluck a vrátí se i kameraman Peter Menzies Jr. Herecké a "hlasové" obsazení by taktéž nemělo doznat výraznějších změn. Vrátí se přirozeně Corden jako králíček Peter a ústřední dvojice Domhnall Gleeson a Rose Byrne. Chybět nebudou ani hlasové projevy Margot Robbie, Daisy Ridley a Elizabeth Debicki. K nim se tentokrát připojí kupříkladu David Oyelowo nebo Taylor Ferguson.

V galerii najdete plakát a několik screenshotů z traileru, který si můžete přehrát v češtině i angličtině.

Galerie: 12

Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu Králíček Petr bere do zaječích: Trailer na pokračování potvrzuje, že tomuhle rošťákovi byla zahrada vždycky malá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest