Spiral: From the Book of Saw: Trailer na pokračování hororové série unikl online

Spiral: From the Book of Saw: Trailer na pokračování hororové série unikl online | Fandíme filmu
Lionsgate
Nový název hororové série Saw je potvrzený, je tu prvních ukázka s Chrisem Rockem a Samuelem L. Jacksonem.

Na internet unikl první trailer chystaného hororu Spiral: From the Book of Saw. Jak už název napovídá, film navazuje na slavnou sérii Saw, nicméně ne přímo. I samotný trailer hovoří o „nové kapitole“. Bootlegová upoutávka je zatím online v mizerné kvalitě, ale několik věcí z ní přeci jen rozklíčovat lze. Chris Rock, producent filmu a představitel hlavní role, v minulosti hovořil o tom, že do série chce přinést větší množství komedie. Pokud má trailer výpovědní hodnotu o tom, jaký bude i vlastní film, tak se diváci nemusí bát, že by se ze Saw stala nějaká hřmotná řachanda. Zatím to vypadá, že se humor omezí na vzájemné pošťuchování mezi hrdiny, popřípadě občasnou hlášku.

Rock hraje ve snímku policistu, který vyšetřuje vraždy nápadně podobné těm, které páchali v minulosti Jigsaw a jeho následovníci. Minimálně to vypadá, že ve hře jsou smrtící pasti. Z nějakého důvodu tajuplný strůjce pastí cílí na policisty. Proč? To zatím můžeme jen hádat. Nicméně se zdá, že se sám Chris dostane do nezáviděníhodné situace. A Samuel L. Jackson se také vydává do míst, která nepůsobí zrovna bezpečně. A jak do toho všeho zapadají zakuklení muži, kteří působí jako prachsprostí lupiči? Že by někdo imitoval skládačkového vraha, aby zakryl obyčejné zlodějské aktivity? Dejte vědět v komentářích, jestli máte nějakou vlastní teorii.

Jak už to tak bývá u uniklých trailerů, z internetu video rychle mizí, tak sledujte rychle, než zmizí i tahle kopie. Snad z úniku můžeme usuzovat, že se brzy objeví i oficiální verze s podstatně lepším obrazem.

Titulní fotka je ilustrační.

.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest