The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují

The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Nový hrdina Us Agent i Rogersovi přátelé Falcon a Winter Soldier posouvají do další budoucnosti odkaz Captaina Ameriky.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Trailer pokračuje scénou, ve které Winter Soldier (Sebastian Stan) míří na Zema (Daniel Bruhl). Tady se ze všeho nejdřív nabízí otázka, jak je možné, že je Zemo na svobodě. Naposledy, když jsme jej viděli v Captain America: Občanská válka, byl dopadený. Na sobě má svůj tradiční komiksový kabát s kožíškem, ale ještě mu chybí neméně tradiční kukla, již by měl v minisérii konečně obléknout. Proč na něj Bucky míří je celkem zřejmé – když vás někdo ovládne a donutí vás proti vaší vůli páchat zločiny, potěší to málokoho. Ale proč následně Bucky vysype nábojnice na zem a (zdánlivě) nedojde ke konfrontaci? Můžeme spekulovat o tom, že hrdinové Zema z nějakého důvodu potřebují.

Tenhle záběr už jsme viděli díky oficiální fotografii a jde z něj vyčíst snad jedině to, že je Bucky naštvaný, nebo přinejmenším umanutý.

Daleko zajímavější je tak druhý společný pohled na Buckyho se Samem. Setkávají se zdánlivě na stejném místě, na jakém Sam cvičí se štítem, i když tentokrát na sobě má jiné oblečení. A proč si oba parťáci podávají ruku? Vidí se po delší době? Anebo se právě na něčem dohodli?

A pak je tu scéna z fotbalového stadionu. Mohlo by se zdát, že se díváme na záda Captaina Ameriky, ale není to tak. Tohle je US Agent, nová postava, kterou v minisérii ztvární Wyatt Russell. Z toho, co dosud víme, vše nasvědčuje tomu, že Steve sice předal štít Buckymu, nicméně americké autority z nějakého důvodu nechtějí, aby byl dalším Captainem Amerikou právě on. Místo toho si vyberou do úlohy muže jménem John Walker. Jak můžete vidět, má uniformu hodně podobnou té Kapitánově a dokonce něco, co se náramně podobá Capovu štítu. Je to jen replika na okrasu? Další kus vyrobený tak, aby měl stejné vlastnosti, jako ten původní? Anebo Walker nějakým způsobem přišel k Samovu štítu? To zatím nevíme, avšak zjevné je to, že US Agent (pokud se mu tak bude v minisérii říkat) je pro US viditelně nástrojem vojenské propagandy, tak jako byl Captain Amerika během druhé světové války.

Jsme zvědaví, jak do sebe všechny jednotlivé střípky zapadnou, dejte vědět v komentářích, pokud jste si povšimli čehokoliv dalšího.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme v srpnu roku 2020.

« Předchozí kapitola

Galerie: 12

The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Nástupci Captaina Ameriky se blíže představují | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest