Vlk z Wall Street: Podvodník, o kterém snímek vypráví, se cítí podveden a žaluje filmaře

Vlk z Wall Street: Podvodník, o kterém snímek vypráví, se cítí podveden a žaluje filmaře | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Podvodník se cítí podveden, jakápak ironie osudu.

Vlk z Wall Street utržil v kinech bezmála 400 milionů dolarů a úspěch zaznamenal i na domácích nosičích. Snímek vypráví o podvodníkovi, který se poměrně rychle vypracoval do čela ohromné společnosti, která obchodovala s cennými papíry. Podvodník Jordan Belfort, kterého ve filmu ztvárnil Leonardo DiCaprio, nyní žaluje jednu z produkčních společností o 300 milionů dolarů. Důvodem by měly být její vlastní nekalé praktiky.

V roce 2016 se zjistilo, že produkční společnost Red Granite, která poskytla mnohamilionovou částku na natáčení filmu, získala peníze díky finančním podvodům. Jejími šéfy byli Rizy Aziz a Joey McFarland, Aziz čelí obvinění ze zpronevěry skoro čtvrt miliardy dolarů.

Jordan Belfort proto nyní žaluje společnost, jelikož se chce vymanit ze smlouvy na práva ke zfilmování jeho knihy a domnívá se, že odhalení jejího skandálu poškodilo jeho jméno a on teď bude mít problémy, pokud by chtěl například natočit pokračování.

Právnické oddělení druhé strany ovšem reaguje tím, že je to směšné a Belfort se akorát snaží vymanit ze smlouvy, která mu poprvé v životě legálně zajistila miliony dolarů.

Zdroj: Variety

Galerie: 4

Vlk z Wall Street: Podvodník, o kterém snímek vypráví, se cítí podveden a žaluje filmaře | Fandíme filmu Vlk z Wall Street: Podvodník, o kterém snímek vypráví, se cítí podveden a žaluje filmaře | Fandíme filmu Vlk z Wall Street: Podvodník, o kterém snímek vypráví, se cítí podveden a žaluje filmaře | Fandíme filmu Vlk z Wall Street: Podvodník, o kterém snímek vypráví, se cítí podveden a žaluje filmaře | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest