The Falcon and The Winter Soldier: Další dvě postavy obsazeny a má se vrátit známý záporák

The Falcon and The Winter Soldier: Další dvě postavy obsazeny a má se vrátit známý záporák | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Vrátí se starý známý padouch z minulosti našich hrdinů i samotného Captaina Ameriky?

Právě natáčená minisérie The Falcon and The Winter Soldier, která pojednává o tom, co bylo s pozici Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame, obsadila dva další herce. Nově se přidávají Desmond Chiam (seriál Letopisy rodu Shanara) a Miki Ishikawa (seriál The Terror). Ani u jednoho není známo, jakou roli by mohli ztvárnit. Zajímavější by tak v tuhle chvíli mohla být pro fanoušky neoficiální zvěst, že by se mohla vrátit jedna stará známá postava z minulosti.

Neoficiální šuškanda říká, že se má ukázat Zola. Arnima Zolu (Toby Jones) si můžeme pamatovat jako vědeckého pobočníka Rudé lebky z Captaina Ameriky. Později v časové posloupnosti se krátce mihl v seriálu Agentka Carter a znovu se vrátil v Captainu Americovi: The Winter Soldier. Tam se ukázalo, že je několik let po smrti, ale stačil své vědomí nahrát do počítače. V závěru snímku to nicméně vypadalo, že jsou počítače se Zolou zničené. Pokud by se tedy Zola měl skutečně opět objevit, je otázkou, zda nějak znovu přežil, zda se dočkáme flashbacků, anebo se třeba neobjeví Arnim Zola, ale Jet Zola, Arnimova komiksová dcera.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020. 

Zdroje: Deadline, Murphys Universe

Galerie: 3

The Falcon and The Winter Soldier: Další dvě postavy obsazeny a má se vrátit známý záporák | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Další dvě postavy obsazeny a má se vrátit známý záporák | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Další dvě postavy obsazeny a má se vrátit známý záporák | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest