Představitelka Nebuly by s chutí přivedla k životu Batgirl

Představitelka Nebuly by s chutí přivedla k životu Batgirl | Fandíme filmu
Skotská herečka a režisérka by se s chutí postavila před kameru i za kameru.

Herečka Karen Gillan byla v rozhovoru pro Omelete tázána, zda je nějaká známá postava, kterou by si s chutí zahrála. Karen odvětila, že Batgirl, protože jsou obě zrzky. Následně Karen potvrdila, že by se vůbec nezlobila, kdyby měla možnost Batgirl také zrežírovat, protože Temný rytíř Christophera Nolana je její nejoblíbenější komiksový film a obecně by ji lákalo pracovat v Batmanově světě.

Už z tónu herečky bylo patrné, že napůl žertuje a zkrátka zdvořile odpovídá na hypotetickou otázku, jakých herci běžně dostávají po tuctech. Nic z toho skoro určitě nebude, nicméně se sluší poznamenat alespoň to, že Karen skutečně má režisérské ambice. Zatím má za sebou celovečerní snímek Party začíná, který se nese v celkem pochmurné atmosféře, a tak je pochopitelné, proč Gillan přitahují jako režisérku vážnější příběhy. A v minulosti se nechala slyšet, že by se vůbec nebránila, kdyby dostala možnost zrežírovat něco pro Marvel, takže natáčení velkofilmů ji zjevně láká.

Uvidíme tedy, jestli tahle sympatická skotská rodačka bude v budoucnosti režírovat víc a víc a jestli dostane příležitost točit i nějaký větší projekt. V současnosti je k vidění v Jumanji: Další level a nejznámější je pro roli Nebuly u Marvelu a roli společnice Amy v seriálu Doctor Who. Na závěr přikládáme ještě tweet od Gail Simone, jedné z předních autorek komiksové podoby Batgirl: Podle ní by byla Karen pro roli ideální kandidátkou. Herečka na to odepsala, že z toho má radost.

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest