10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019

10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdo získal pomyslnou cenu pro nejšťavnatější rajče za rok 2019 na serveru RottenTomatoes?
  1. 10. Malé ženy (Little Women)
  2. 7. Spider-Man: Daleko od domova (Spider-Man: Far From Home)
  3. 3. Toy Story 4: Příběh hraček (Toy Story 4)

Tak jako každý rok server RottenTomatoes, určený ke  shromažďování recenzí filmů, vydal žebříček deseti nejlépe hodnocených snímků za uplynulý rok, tedy v tomto případě za rok 2019. Některé kousky se daly vcelku snadno odhadnout, jiné (ne)mile překvapily. Mrkněte na žebříček a v komentářích se s námi podělte o váš názor na tuhle "roční" topku. Jen připomenu, že loni uzmul zlatou medaili Black Panther, o rok dříve pak horor Uteč.

Poznámka: Pořadí je určené podle tzv. Adjusted Tomatometer. To je hodnota, která zjednodušeně řečeno bere v potaz samotné hodnocení filmu, počet zaznamených recenzí, dobu, kdy byl snímek hodnocený a porovnatelná skóre dalších filmů z dané doby.

10. Malé ženy (Little Women)

Autorka a režisérka Greta Gerwig vytvořila Malé ženy, které čerpají z klasického románu a díla Louisy May Alcottové. V podání Gerwig se oblíbený příběh sester Marchových – čtyř mladých žen, z nichž každá je odhodlaná prožít život podle svého, ať už v souladu s dobovými konvencemi nebo jim navzdory – stává podle kritiků nadčasovým a velice aktuálním. V hlavních rolích Saoirse Ronan, Emma Watson, Florence Pugh a Eliza Scanlen.

9. Shazam! (Shazam!)

V každém z nás dříme superhrdina a k jeho probuzení stačí jen trocha magie. V případě Billyho Batsona stačí zvolat jediné slovo – SHAZAM! – a tento velkoměstem protřelý čtrnáctiletý chlapec v pěstounské péči se zásluhou starého kouzelníka změní v dospělého superhrdinu Shazama. Shazam s dokonalým tělem s vyrýsovanými svaly si však uchovává duši dítěte a v dospělé verzi se pouští do všeho, co by dělal každý teenager, kdyby byl obdařen superschopnostmi: užíval si je! Režie David F. Sandberg. V hlavních rolích Zachary Levi, Mark Strong a Asher Angel. Kritici ocenili hlavně hravost, s jakou Levi hraje malého kluka v dospělém superhrdinském těle a dojemné vykreslení sounáležitosti pěstounské rodiny.

8. Tenkrát v Hollywoodu (Once Upon a Time in Hollywood)

V devátém filmu kultovního režiséra Quentina Tarantina se televizní herec a jeho dlouholetý kaskadér rozhodnou prosadit se u filmu na konci zlaté éry Hollywoodu - v roce 1969 v Los Angeles. V hlavních rolích Leonardo DiCaprio a Brad Pitt. Tarantino dle svých slov snímek točil, tak jako by mohl být jeho poslední a kritici jeho milostný dopis Hollywoodu a pohled na krizi středního věku obou hrdinů ocenili

Další kapitola »

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest