WandaVision: Druhou marvelovskou minisérii uvidíme podstatně dřív

WandaVision: Druhou marvelovskou minisérii uvidíme podstatně dřív | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Služba Disney+ v nové upoutávce ukazuje, co všechno letos přinese.

Služba Disney+ zveřejnila nové video, ve kterém ukazuje, co má letos v plánu. Služba například slibuje návrat Lizzie McGuire, závěrečnou sérii Star Wars: The Clone Wars, nové Muppets, filmy Timmy Failure: Mistakes Were Made, Stargirl, The Phineas & Ferb Movie: Candace Against the Universe nebo Secret Society of Second Born Royals. Co je ale pro nás daleko zajímavější, WandaVision dorazí už letos! Marvelovská minisérie se měla prapůvodně objevit na jaře 2021, jak můžete vidět na fotce v galerii, ale nakonec dorazí ještě před koncem roku letošního.

Nabízí se tak otázka, KDY vlastně dorazí. Jak vidíte na přiloženém obrázku, Falcon a Winter Soldier pro sebe měli původně zabraný „podzim“. To by mohlo být teoreticky kdykoliv od začátku září, do konce roku...podle toho, jak volně si Marvel „podzim“ vykládá. Zároveň víme, že na podzim Disney+ uvede druhou řadu Star Wars seriálu The Mandalorian a lze předpokládat, že někdy touto dobou dorazí na službu také Black Widow, která si premiéru v kinech odbyde v květnu.

Všechny velké projekty určitě musí mít na Disney+ alespoň minimální rozestupy, aby zajistily, že si diváci službu předplatí na co nejdelší dobu. Nezní příliš pravděpodobně, že by se WandaVision podařilo na Disney+ dostat už v létě, protože se minisérie začala točit až po The Falcon and The Winter Soldier a rozhodně nejde o projekt, který by se dal sfouknout za pár dní. Pokud by druhá řada Mandaloriana měla dorazit zhruba ve stejné době jako ta první a spekulovali bychom, že The Falcon and The Winter Soldier budou stále uvedení ještě před WandaVision, tak by teoreticky mohla WandaVision dorazit někdy v samém závěru roku 2020 (třeba jako takový malý dáreček pod strom) a většinu epizod uvést teprve začátkem roku 2021.

Pak je tu ale ještě premiéra Eternals, která je naplánovaná na 6. listopadu 2020. A jestli těm Marvel bude chtít dopřát dostatek samostatné pozornosti, chystané minisérie budou muset náležitě ustoupit. Nebo ne? Dopadne to jako v případě první řady Mandaloriana, která se křížila s premiérou Star Wars: Vzestup Skywalkera? To všechno jsou zatím jen úvahy založené na tom málu, co oficiálně víme. Jasněji bychom mohli mít, až Disney nabídne svým investorům další přehled toho, co společnost do budoucna chystá. Loni tahle prezentace proběhla 1. dubna, tak třeba nás letos čeká něco obdobného a budeme moudřejší

WandaVision je chystaná šestidílná minisérie od Marvel Studios, natáčená pro službu Disney+. Je pevnou součástí provázaného světa Marvelu a pojednává o tom, co bylo s Wandou Maximoff po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Elizabeth Olsen jako Wanda Maximoff, Paul Bettany jako Vision, Kat Dennings jako Darcy Lewis a Randal Park jako Jimmy Woo. Teyonah Parris ztvární dospělou Monicu Rambeau a Kathryn Hahn „vlezlou sousedku“. Showrunnerkou je Jac Schaeffer, režíruje Matt Shakman. S premiérou se počítá na jaro 2021.

Galerie: 2

WandaVision: Druhou marvelovskou minisérii uvidíme podstatně dřív | Fandíme filmu WandaVision: Druhou marvelovskou minisérii uvidíme podstatně dřív | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest