WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom

WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 7 obrázků
Podle Kevina Feigeho bude série úplně jiná, než cokoliv, co kdy Marvel doposud nabídl.

Také minisérie WandaVision měla svou prezentaci na službě Disney+, podobně jako Loki, Hawkeye a Falcon & Winter Soldier. Přímo během prezenta producentka Mary Livanos řekla, že show bude ohromně zábavná, a že bude divácky zajímavé odhalovat, kdy a kde v rámci filmového světa Marvelu se vlastně minisérie odehrává a jakým způsobem zapadá do širších marvelovských událostí. Za zády producentky přitom byl k vidění artwork, který jasně odkazuje ke komiksové řadě, ve které Vision a Wanda měli společnou domácnost a pořídili si děti.

Už dříve se objevil oficiální artwork, který naznačuje, že na pár čeká spokojený život po vzoru tradičního amerického snu. Jen nebylo zřejmé, jak by k něčemu takovému mohlo dojít – Vision je přece mrtvý a nesedí ani vizuální zasazení artworku do 50. let minulého století – Wanda žije v současnosti (nebo blízké budoucnosti). Vše tak víc a víc nahrává zvěstem, podle kterých Wanda vytvoří pomocí svých kouzelnických sil iluzorní svět, který si přikrášlí o obrazu svému.

Všechno pak nasvědčuje tomu, že Wandin snový svět bude zpracovaný skutečně neortodoxně. Šéf Marvelu Kevin Feige čerstvě potvrdil, že se už seriál točí, a že bude úplně jiný, než cokoliv co Marvel doposud nabídl. Co přesně to bude? Už v minulosti zaznělo, by měla série spojit velkolepé komiksové blockbustery s tradičními sitcomy ve stylu I Love Lucy. Teď to vypadá, že by spojení mohlo být doslovné. Nejnovější nepotvrzené zákulisní zvěsti tvrdí, že je seriál opravdu natáčený s estetikou klasických sitcomů. Dokonce se jde tak daleko, že se natáčí před živým publikem, jak je právě u tradičních sitcomů zvykem. První polovina série by údajně měla v každé epizodě nabídnout inspiraci různými érami situační komedie a druhá polovina série se má víc blížit klasickému komiksovému blockbusteru.

Pokud tomu tak skutečně bude, tak nás zjevně čeká jedna z dosud nejoriginálnějších marvelovek, která si bude s formátem vyprávění pohrávat možná i podobně odvážně, jako ze řetězu utržený xmenovský seriál Legion. Určitě bychom se nezlobili.

Galerie: 8

WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu WandaVision: Nová marvelovka se údajně točí před živým publikem, jako sitcom | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest