Star Trek: Tarantinova verze se vzdaluje, ale ve hře jsou spin-offy

Star Trek: Tarantinova verze se vzdaluje, ale ve hře jsou spin-offy | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Simon Pegg a Quentin Tarantino hovoří o další budoucnosti filmového Star Treku.

Simon Pegg, který napsal Star Trek: Do neznáma a v poslední filmové trilogii si zahrál Scottyho, byl v nedávném rozhovoru dotázán na to, jak to bude s další budoucností Star Treku. Pegg reportéra varoval, že v polovině případů si na podobné otázky odpovědi cucá z prstu, protože zkrátka a dobře neví, co bude. On i ostatní herci se kdykoliv s chutí rádi vrátí, i když by návrat byl trochu smutný, vzhledem k tomu, že by se musel obejít bez zesnulého Antona Yelchina. Pegg ví, že Noah Hawley pro jakýsi další Sta Trek píše scénář, avšak jestli Hawley počítá s herci z dosavadní trilogie, tím si Pegg opět není jistý.

Něco prý také zaslechl o tom, že by mohli vzniknout spin-offy, ale k tomu neřekl nic bližšího. Nevíme, zda by měly být filmové, seriálové, anebo jakým způsobem by měly být zpracované. Dočkal by se zkrátka někdo z dosavadních členů posádky samostatného filmu? Zaměřil by se takový snímek na mise kapitána George Kirka, otce Jamese Kirka? (Postava se krátce mihla v úvodu Star Treku z roku 2009 a tenkrát ji hrál Chris Hemsworth, který se od té doby stačil stát slavným). Nebo by se snad snímek zaměřil na Jaylah (Sofia Boutella), která s posádkou spolupracovala ve Star Trek: Do neznáma? To všechno jsou jen spekulace.

Ostatně, pořád není příliš jasno ani v tom, jaký Star Trek se bude točit příště a jak to bude s tolikrát probíraným Star Trekem Quentina Tarantina. Pegg v rozhovoru tvrdí, že je stále ve hře, nicméně Tarantino byl v nedávném interview poněkud opatrnější. Uvedl:

„Řekl bych, že od myšlenek na Star Trek začínám upouštět. Ale oficiálně jsem se [zástupci studia] ještě nemluvil. Určitým zvláštním způsobem to vypadá, jako by tenhle film, Tenkrát v Hollywoodu, byl můj poslední. Tím jsem ze sebe vlastně sejmul tlak na to, aby můj skutečně poslední film musel být velkolepé gesto. Když jsem psal scénář, tak jsem si v jednu chvíli říkal: ‚Měl bych to točit teď? Neměl bych natočit něco jiného? Neměl by tohle být můj desátý film?‘“

Následně pak Tarantino dodává, že myšlenku na odložení Tenkrát v Hollywoodu zase zavrhl, i když se mu ta představa, že by skončil právě tímhle snímkem, zamlouvala. A to, že Tarantino film neodkládal, mu teď vlastně uvolnilo ruce, takže teď nemá vlastně sebemenší ponětí o tom, co by mohlo být jeho příštím filmem.

Každopádně se ale zdá, že Star Trek to nebude. Už od začátku se zdálo, že Star Trek od Tarantina zní spíš jako zbožné přání, než jako něco, čeho bychom se mohli reálně v kinech dočkat. Pak se o projektu tak často mluvilo, že jsme mohli alespoň tajně doufat, aktuálně však sám Tarantino vášně opět krotí, a tak zase můžeme pomalu přestat doufat, že bychom se něčeho tak specifického jednou dočkali.

Zdroje: Consequence of Sound,

Galerie: 5

Star Trek: Tarantinova verze se vzdaluje, ale ve hře jsou spin-offy | Fandíme filmu Star Trek: Tarantinova verze se vzdaluje, ale ve hře jsou spin-offy | Fandíme filmu Star Trek: Tarantinova verze se vzdaluje, ale ve hře jsou spin-offy | Fandíme filmu Star Trek: Tarantinova verze se vzdaluje, ale ve hře jsou spin-offy | Fandíme filmu Star Trek: Tarantinova verze se vzdaluje, ale ve hře jsou spin-offy | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest