Filmový Star Trek má režiséra a není to Tarantino

Filmový Star Trek má režiséra a není to Tarantino | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 1 obrázek
Kdo by se měl postarat o návrat posádky lodi Enterprise?

Filmový Star Trek se po povedené, leč nepříliš finančně úspěšné trojce ocitnul na mrtvém bodě. O čtyřce se sice mluví relativně dlouho a původně ji měla napsat a natočit S.J. Clarkson, avšak i kvůli bídnému scénáři a přemrštěným nárokům Chrise Hemswortha z ní nakonec sešlo. Pak tu máme samozřejmě neustále propíranou eRkovou verzi Quentina Tarantina, která pro tuto chvíli nebyla úplně smetena ze stolu, ale spíš by se mělo jednat o samostatný a svébytný snímek stojící mimo sérii. V Paramount Pictures však nechtějí nechat frančízu úplně vyhasnout, ostatně seriálům se daří solidně, pročež momentálně finišují vyjednávání se scenáristou a režisérem Noahem Hawleym. Ten byl vybrán, aby čtyřku konečně dostal na plátna kin (postará se o scénář i režii), přičemž lze předpokládat, že se vrátí Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Simon Pegg a Karl Urban.

Hawley má za sebou povedené seriálové zářezy jako Fargo a Legion, ale jeho režijní debut Lucy in the Sky s Natalií Portman a Jonem Hammem podle prvních recenzí dopadl poněkud rozpačitě. Na serveru RottenTomatoes k dnešnímu dni registrujeme 111 recenzí, avšak jen 25 pozitivních s tragickým průměrným ratingem 4.35/10. Nabízí se tedy otázka, zda z hlediska filmové tvorby vcelku nezkušený tvůrce je tou pravou volbou pro takto ambiciózní a velký projekt. Kdy se očekávaný návrat uskuteční, to je zatím ve hvězdách, ale nějakou dobu si dozajista počkáme.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Filmový Star Trek má režiséra a není to Tarantino | Fandíme filmu Filmový Star Trek má režiséra a není to Tarantino | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest