Star Trek: Čtyřka od příštího roku, Tarantino za pět let

Star Trek: Čtyřka od příštího roku, Tarantino za pět let | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit další 2 obrázky
Star Trek v současné době chystá hned dva různé filmy. Shromáždily jsme pro vás poslední novinky, které se objevují zvlášť o tom bližším snímku.

Bez velkých fanfár pokračují v tichosti přípravy čtvrtého Star Trek filmu se současnou posádkou. Simon Pegg v rozhovoru uvedl, že režisérka S.J. Clarkson srší nápady a má ten správný přístup, kdy je k sáze uctivá, ale nedrží se historie otrocky. Pegg něco málo ví o přípravách příběhu, ale nemůže prozradit nic bližšího. Nicméně se zdá, že by neustále mělo platit, že se bude v příběhu cestovat v čase a vrátí se Chris Hemsworth jako otec kapitána Kirka (Chris Pine).

Dále o snímku víme, že by se měla vrátit dosavadní posádka, tedy Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana, Karl Urban, Simon Pegg a John Cho. Jestli se objeví Sofia Boutella nebo Alice Eve, to nevíme. Stejně tak není známo, zda bude přeobsazen Chekov, potom, co jeho představitel Anton Yelchin tragicky zahynul.

Ve filmu by se podle neoficiálních informací měly objevit dvě ženské záporačky a víme, že o blíže nespecifikované roli produkce jedná s Danai Gurira, kterou můžete znát z Živých mrtvých nebo Black Panthra. Natáčení má začít zkraje roku 2019, s premiérou tak lze předběžně počítat na jaro 2020. Produkuje J.J. Abrams, vycházet by se mělo ze scénáře od dvojice J.D. Payne, Patrick McKay. Ta napsala nerealizovaný scénář pro třetí Star Trek, nakonec snad dostane příležitost u toho čtvrtého.

Vedle Star Treku 4 se nicméně pořád počítá se Star Trekem od Quentina Tarantina. Tenhle projekt stále působí fantazie, o které se Quentin zmínil někde na mejdanu, avšak jakákoliv zpráva o tom, že by byl tenhle projekt mrtvý, se pořád ještě neobjevila. Ba naopak. Simon Pegg v rozhovoru uvádí, že podle toho, jak on chápe zákulisní situaci, by se Tarantinova vize mohla točit za zhruba pět až šest let, až Tarantino dokončí svoje předchozí plány a všichni herci budou mít čas. Kteří herci? Jak Pegg tak Zachary Quinto (Spock) v samostatných rozhovorech uvádějí, že podle jejich informací Tarantino nechystá žádný absolutní restart, ale chtěl by točit se současnou posádkou – současným obsazením.

Uvidíme, jak to nakonec celé dopadne, minimálně Star Treku 4 bychom se měli dočkat určitě. Jestli se nakonec značky skutečně chopí také Quentin Tarantino, to ukáže až čas.

Zdroje: Edmonton Journal, That Hashtag Show, Deadline, Happy Sad Confused

Galerie: 3

Star Trek: Čtyřka od příštího roku, Tarantino za pět let | Fandíme filmu Star Trek: Čtyřka od příštího roku, Tarantino za pět let | Fandíme filmu Star Trek: Čtyřka od příštího roku, Tarantino za pět let | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest