Kevin Spacey v podivném videu přeje veselé Vánoce

Kevin Spacey v podivném videu přeje veselé Vánoce | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
A zemřel další z lidí, kteří Spaceyho nařkli ze sexuálního obtěžování.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Stejně jako loni na Vánoce, i letos zveřejnil herec Kevin Spacey zvláštní zdravici, u které si nikdo není tak docela jistý, co si vlastně o ní má myslet. Spacey ve videu sedí u krbu a zdánlivě hraje roli Franka Underwooda, diabolického politika ze seriálu Domek z karet, který kul ty nejohavnější pikle a při tom komentoval svoje počínání promluvami určenými přímo seriálovým divákům. Spacey má zdánlivě Underwoodův přízvuk i dikci, mluví přímo na nás. Hovoří o tom, že by si přece nenechal ujít příležitost nám všem popřát šťastné a veselé.

Poděkoval za vydařený rok a za to, že se mu vrátilo zdraví. Dále vysvětlil, že právě kvůli zlepšenému zdraví se rozhodl udělat nějaké životní změny a byl by rád, kdybychom se k němu připojili. Byl by rád, aby v roce 2020 začalo být na světě více dobra. Chápe, že musíme pochybovat o tom, zda to myslí vážně. Ale prý to myslí smrtelně vážně a celé je to vlastně jednoduché – až příště někdo udělá něco, co se nám nelíbí, můžeme na něj zaútočit, anebo se můžeme zachovat nečekaně, zdržet se palby a dotyčného ubít laskavostí. Pak Spacey začne bodat pohrabáčem do ohně a zní zlověstná hudba.

V dřívější minulosti se nejprve objevovaly zvěsti o Spaceyho nevhodném chování. V roce 2017 pak spolu s hnutím #MeToo přišla vůči Spaceymu celá řada konkrétních obvinění ze sexuálního obtěžování, která prakticky ukončila jeho kariéru. Jeden jeho snímek byl pohřbený (Gore), další vyšel v kinech v naprosté tichosti (Billionaire Boys Club) a ve třetím (Všechny prachy světa) byly Kevinovy scény přetočené s jiným hercem. Natáčení poslední řady Domku z karet bylo pozastaveno, herec byl propuštěný, jeho postava zabita a série dokončena bez něj.

Další kapitola »

Galerie: 3

Kevin Spacey v podivném videu přeje veselé Vánoce | Fandíme filmu Kevin Spacey v podivném videu přeje veselé Vánoce | Fandíme filmu Kevin Spacey v podivném videu přeje veselé Vánoce | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest