Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský

Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
S dokončením snímku údajně pomáhal šéf Marvelu Kevin Feige a původnímu režisérovi se vrátila kreativní kontrola.

Už od začátku roku 2018 u nás na webu můžete pravidelně číst o pohnuté historii snímku Noví mutanti. Premiéra byla několikrát odložena, studio Fox chtělo projekt kompletně přepracovat a nařídilo nákladné přetáčky. Pak přišel odkup Foxu Disneym a nikdo pořádně nevěděl, co s filmem bude. Disneymu se nechtělo už do snímku investovat další peníze a bylo zřejmé, že x-menovské komiksy (mezi které New Mutants spadají) si převezme Marvel, který bude chtít začít novou éru mutantů s čistým štítem a bude se chtít od dosavadních projektů natočených pod Foxem kompletně odříznout.

Chvíli se tak spekulovalo o tom, zda Disney projekt nezahodí úplně nebo jej minimálně neodsune na některou ze svých streamovacích služeb. Ještě na podzim však snímek byl stále na seznamu chystaných premiér a teď sám režisér Josh Boone potvrdil, že v lednu uvidíme nový trailer. A to znamená jediné: Premiéra se skutečně blíží. Sice to vypadá na hodně zrychlenou reklamní kampaň, kdy studio bude uvedení snímku propagovat jen zhruba tři měsíce, ale to nemusí být vůbec na škodu, zvlášť u menších projektů občas blesková kampaň dokáže udělat divy.

Trailer už viděl Bill Sienkiewicz, jeden z klíčových výtvarníků komiksových předloh, kterému upoutávku poslal sám režisér Boone. Podle Sienkiewicze je nová ukázka skvělá a úplně z ní měl husí kůži. Hororové elementy jsou hezky na svém místě, tak jak se u New Mutants sluší a patří, a upoutávka prý působí víc „marvelovsky“.

Souběžně s oficiálními zmínkami se na povrch dostala také řada nových zákulisních zvěstí. Žádné přetáčky se nakonec údajně nekonaly, režiséru Joshi Boonovi se prý vrátila kreativní kontrola do jeho rukou a je s filmem opět spokojený. Vypadá to, že se výsledný projekt nakonec bude blížit tomu, jak snímek vypadal, než do něj začalo studio Fox vrtat. Poradcem pro závěrečný sestřih měl údajně být šéf Marvelu Kevin Feige. „Marvelovské“ elementy snímku měly být zvýrazněny (ať už to znamená cokoliv) a naopak jsou prý z filmu vystřiženy úplně všechny elementy, které film jakýmkoliv způsobem spojovaly s dosavadními filmovými X-Meny. Měly bychom se dočkat zkrátka hororového snímku s mladými hrdiny.

X-Men: New Mutants vycházejí ze stejnojmenné série z 80. let minulého století. Soustředí se na skupinu mladších mutantů, kteří se teprve vyrovnávají se svými schopnostmi a jsou proti své vůli drženi na vládní základně. V hlavních rolích byli obsazeni Maisie Williams, Anya Taylor-Joy, Charlie Heaton, Blu Hunt, Henry Zaga a Alice Braga. Režíruje Josh Boone, který napsal scénář společně s Knatem Gwaltneym, Scottem Neustadterem a Michaelem H. Weberem. Produkuje Simon Kinberg. Datum premiéry je oficiálně stanovené na 2. 4. 2020.

Zdroje: Josh Boone, The Comic Kid I, II, III, IV

Noví mutanti

28.08.2020 | USA
Akční, Sci-Fi
Info o filmu

Galerie: 8

Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu Noví mutanti: Prokletého filmu se skutečně dočkáme, bude víc marvelovský | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest