Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn

Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 9 obrázků
Margot Robbie promluvila o nadcházející šílené komiksové týmovce. Známe také oficální synopsi a skladatele soundtracku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Margot Robbie si zopakuje roli šílené pobočnice Jokera, Harley Quinn, ve dvou nadcházejících filmech. Ten nejbližší, Birds of Prey (nenuťte mě vypisovat celý název, prosím) bude sice pojednávat o týmu šílených vražedkyň, které si vyšlápnou na padoucha jménem Black Mask (Ewan McGregor), ale hlavní tváří bude právě Harley. Ta si svou premiéru odbyla v Sebevražedném oddílu a svým pojetím duševně rozložené psycholožky si získala uznání fanoušků. Možná kvůli tomu ji tvůrci vybrali jako hlavní hrdinku Birds of Prey a celý příběh by měl být vyprávěn samotnou Harley.

Příběh filmu je vyprávěn z jejího pohledu, takže dostanete možnost vidět Harleyin svět takovým způsobem, jakým to nebylo možné v Sebevražedném oddílu,“ řekla herečka v rozhovoru pro Variety. „Ten svět je trochu zcvoknutý, reflektuje Harleyinu osobnost, je přehnaný, zábavný, barevný, násilný, šílený, absurdní, praštěný a trochu i srdcervoucí.“

Pokud vám trailery přišly až příliš dětinské až praštěné, pamatujte, že svět vyobrazený ve filmu bude takový, jaký ho vidí Harley. Zvláštní stylizace světa tak bude mít své opodstatnění.

Kostra samotného příběhu je naznačena v oficiální synopsi:

Znáte pohádku o policajtce, ptáčkovi zpěváčkovi, psychopatce a mafiánské princezně? Birds of Prey (Podivuhodná proměna Harley Quinn) je zvrácený příběh vyprávěný z pohledu samotné Harley způsobem, jakým ho může vyprávět jen ona. Když hanebně narcistický gothamský padouch Roman Sionis, a jeho pravá ruka Zsasz, vyhlásí odměnu za mladou dívku jménem Cass, město se obrátí vzhůru nohama při pátrání po ní. Cesty Harley, Huntress, Black Canary a Renee Montoyi se střetnou a nezvyklá čtveřice nemá jinou možnost než se Sionisovi postavit.

K synopsi jsme dostali také sadu nových plakátů, které najdete dole v galerii.

Hudbu k filmu složí Daniel Pemberton, který se proslavil především svým stylovým soundtrackem ke Králi Artušovi od Guye Ritchieho nebo k romantické hudební komedii Yesterday.

Další kapitola »

Galerie: 10

Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu Birds of Prey nás seznámí s uvažováním šílené Harley Quinn | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest