Star Trek: Podle šéfa studia se chystají hned dva různé filmy

Star Trek: Podle šéfa studia se chystají hned dva různé filmy | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Žije stále naděje, že uvidíme krvavý Star Trek Quentina Tarantina?

Bob Bakish, šéf společnosti ViacomCBS, která mimo jiného vlastní stanici CBS a studio Paramount, vystoupil na telekomunikační konferenci v New Yorku. Po většinu času hovořil marketingovým žargonem o tom, jak je firma silná, jaký je zásadní hráč na světovém trhu s obsahem, a jak dobře vypadají nejbližší filmové roky, i když se ty poslední tak docela nevydařily. Co však filmového fanouška zaujme nejvíc, je Bakishova zmínka o tom, že se momentálně chystají hned dva různé Star Trek filmy. Nic bližšího k tomu Bakish neřekl, můžeme tedy jen spekulovat, co jeho slova znamenají.

Nejnověji jsme se o značce koncem minulého měsíce dozvěděli, že další film chystá Noah Hawley, dosud převážně seriálový tvůrce (Legion, Fargo), který má letos za sebou také nepříliš dobře přijatý snímek Lucy in the Sky. Můžeme z Baishových slov číst, že Hawley práci ještě definitivně nezískal a musí se o ni poprat s nějakým dalším filmařem? Nebo snad stále není úplně mrtvý starší projekt režisérky S.J. Clarkson, která příští Star Trek film měla režírovat před tím, než se jednání rozpadla po tom, co studio nebylo ochotné dost zaplatit hlavní hvězdám? Anebo se snad stále počítá s krvavou verzí Star Treku, kterou už delší dobu touží natočit Quentin Tarantino?

Jasnou odpověď v tuhle chvíli nemáme, nicméně příznivce filmového Start Treku snad potěší alespoň to, že se sérii stále pracuje a to hned dvojnásobnou silou.

Zdroj: THR

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest