Tenet: První oficiálně zveřejněný teaser na novinku Christophera Nolana díru do světa neudělá

Tenet: První oficiálně zveřejněný teaser na novinku Christophera Nolana díru do světa neudělá | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Už brzy bude k vidění celý prolog filmu, tak jak je u snímků Christopher Nolana zvykem.

Tenet Christophera Nolana si otevřel svůj oficiální twitterový účet a jako první materiál se na něm objevil první oficiální online teaser…který stojí za starou bačkoru. Celé video je jen hypnotický rotující nápis a střídavé černé a bílé pozadí. Nic víc. Důležité je, co by zveřejnění teaseru mohlo signalizovat.

Týden od uvedení teaseru (tedy příští pátek) mají premiéru Star Wars: vzestup Skywalkera. To je neočekávanější film závěru roku, spolu se kterým bude do kin nasazeno množství upoutávek. O Tenetu se už delší dobu šušká, že by Christopher Nolan mohl ke Star Wars přilepit prolog svojí novinky, podobně jako v minulosti uváděl v kinech prology pro Interstellar, Dunkerk či Temný rytíř povstal.

Tomu, že prolog bude zveřejněný, nasvědčuje i skutečnost, že si prošel německou ratingovou komisí, která prolog označila jako mládeži přístupný a odhalila, že bude mít lehce přes 6 minut. Rating v Německu dává naději, že bude prolog uvedený i u nás v IMAX kinech Flora v Praze či IMAX Bory Mall v Bratislavě. Nepočítáme s tím, že by byl prolog oficiálně uvedený online. Pokračuje tak nastolený trend, kdy Tenet i svůj předchozí teaser online oficiálně neuveřejnil (avšak dohledat jej na internetu lze).

Tenet je akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Natáčí se v sedmi různých zemích na kamery IMAX. V hlavních rolích hrají John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel či Clémence Poésy. Hudbu skládá Ludwig Göransson. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.  Na závěr se ještě mrkněte do staršího článku, kde na vás čekají fotky z natáčení.

Zdroje: Trailer Track

Galerie: 2

Tenet: První oficiálně zveřejněný teaser na novinku Christophera Nolana díru do světa neudělá | Fandíme filmu Tenet: První oficiálně zveřejněný teaser na novinku Christophera Nolana díru do světa neudělá | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest