Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow

Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Idris Elba nakonec Deadshota nehraje, ale koho tedy? K tomu by se ve filmu měl objevit ještě další hrdina.

Přestože je natáčení nového Sebevražedného oddílu pod taktovkou Jamese Gunna již v plném proudu, o samotném filmu toho stále moc nevíme. Dosud jednou z největších záhad bylo, koho si v připravované komiksovce vlastně zahraje Idris Elba. Ještě před několika měsíci se předpokládalo, že slavný herec převezme roli zabijáka Deadshota, pak zase, že ztvární postavu Bronze Tigera. Podle nově uniklých informací by se však měl Elba nakonec převtělit do někoho úplně jiného.

Tím člověkem by měl být Adrian Chase, který vystupuje pod pseudonymem Vigilante. V komiksech se jedná o newyorského právníka, který tvrdě bojuje s místní mafií. Po násilné smrti své rodiny se však rozhodl vzít spravedlnost do vlastních rukou a stát se maskovaným superhrdinou. Mezi jeho schopnosti pak patří silná regenerace. Hrdina bude určitě povědomý i fanouškům seriálů od DC, objevil se totiž i v Arrowovi stanice CW, kde akorát vystupoval jako padouch Prometheus.

Nejnovější drby pak také odhalují další novou postavu, kterou by The Suicide Squad měl představit. Mělo by se jednat o Cyrila Sheldraka, alias Knighta. Ten je v komiksech prezentován jako jakási britská podoba Batmana, narozdíl od Bruce Wayna však vlastní brnění, které je obdařeno magickými úpravami. Kdo by měl hrdinu ztvárnit nebo jak velkou roli by měl sehrát, se v tuto chvíli neví.

Nakonec je třeba se zmínit, že se The Suicide Squad krátce mihl i na brazilském CCXP (Comic-Con Experience). Režisér James Gunn ukázal krátké video z placu, kde spolu s Alice Braga pozdravili fanoušky. Na svém Twitteru pak Gunn ještě prozradil, že film bude mít na příštím ročníku CCXP již plnohodnotnou prezentaci.

Zdroje: FandomWire, Collider

Galerie: 6

Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow | Fandíme filmu Sebevražedný oddíl 2: Tajemnou postavu Idrise Elby zřejmě představil seriál Arrow | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest