The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry

The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 10 obrázků
Připomeňte si pětileté peklo, kterým si projekt musel projít  a množství autorů, kteří byli vyhozeni nebo odešli, než se konečně podařilo dobrat k oznámení premiéry.

Studio Warner oznámilo, že samostatný film s The Flashem uvidíme 1 .7. 2022. The Flash je jedním z nejdéle odkládaných samostatných komiksových filmů. Tenhle superhrdina patří dost možná do první desítky nejpopulárnějších, jeho samostatné celovečerní dobrodružství se však stále zrealizovat nepodařilo. Pouze od roku 2014 sledujeme televizní seriál a v roce 2017 byl jednou z postav filmové Justice League. Samostatný film studio Warner ohlásilo poprvé před pěti lety, kdy veřejnosti oznámilo své komiksové plány do roku 2020. Z deseti oznámených snímků se podařilo zatím realizovat sedm, i když se u většiny z nich odsouvaly premiéry a často se měnil celý původní tvůrčí záměr.

The Flashe jsme prapůvodně měli v kinech dostat začátkem roku 2018. V Batman v Superman a Suicide Squad měl krátká camea, pak se ukázal v Justice League. Do role byl už tehdy obsazený Ezra Miller a prapůvodně se zdálo, že samostatný snímek připraví Phil Lord a Chris Miller (žádná přízeň), dva extrémně talentovaní tvůrci zodpovědní za Lego příběh či Spider-Mana: Paralalení světy. Pak měl jeden čas snímek točit Seth Grahame-Smith, autor knižních předloh k filmům Abraham Lincoln: Lovec upírů a Pýcha, předsudek a zombie, popřípadě scenárista Lego Batmana. Později projekt převzal Rick Famuyiwa, autor oceňovaného festivalového hitu Dope, který naposledy spolupracoval na seriálu The Mandalorian. V té době se zdálo, že součástí snímku bude také superhrdina Cyborg.

I Famuyiwa ale projekt opustil a přepisování scénáře se chopil Joby Harold (Král Artuš: Legenda o meči, John Wick 3). Chvíli se zdálo, že by se k režii mohli vrátit Lord a Miller, popřípadě, že by se snímku mohl chopit legendární Robert Zemeckis. Místo toho ale režii převzali John Francis Daley a Jonathan Goldstein, komediální režiséři podepsaní pod Game Night. V té době se počítalo s tím, že film se inspiruje komiksem Flashpoint. Hrdina měl cestovat různými paralelními realitami a Warner touhle cestou plánoval vymazat z existence všechny DC filmy, které se nepovedly. Místo toho však studio raději nepovedené filmy zkrátka a dobře začalo ignorovat a na kontinuitu se z větší části vykašlalo.

Pak se ale natáčení různě odkládalo a představitel hlavní role Ezra Miller se s režiséry začal přít o to, jak by vlastně film měl být pojatý – jestli jako drsný a depresivní, nebo jako odlehčená zábava. Nakonec režiséři od projektu odstoupili. Nahradil je Andy Muschietti, režisér To a To 2. Ten si k sobě jako scenáristku vybral Christinu Hodson (Birds of Prey, Bumblebee) a vypadá to, že po nějaké době společně dali dohromady projekt, se kterým jsou všichni spokojení, protože pokud Warner oznámil datum premiéry, tak zřejmě hodlá snímek konečně natáčet. Kamery by se měly roztočit někdy v příštím roce, až bude Miller hotový s natáčením Fantastických zvířat 3.

Závěrem snad dodejme už jen to, že zůstáváme skeptičtí a dokud Warner nezačne skutečně točit, tak neuvěříme tomu, že tenhle prokletý projekt někdy dojde zdárného konce.

Galerie: 11

The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu The Flash: Celovečerní film s oblíbeným superhrdinou má po letech odkladů datum premiéry | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest