The Suicide Squad: Role Idrise Elby nejspíš konečně odhalena

The Suicide Squad: Role Idrise Elby nejspíš konečně odhalena | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Idris Elba nebude Deadshot, ale dostal možnost ztvárnit jinou komiksovou stálici.

James Gunn po odchodu od Marvelu zakotvil na další komiksové štaci, když pro DC Films píše i režíruje staronovou verzi Suicide Squad. Film z roku 2015 uspěl tak nějak napůl, Gunnův film s názvem The Suicide Squad tak bude sloužit napůl jako pokračování, a napůl jako soft reboot celé série. Jednou z nových tváří, které se ve filmu objeví bude Idris Elba. U něj se spekulovalo o tom, že po Willu Smithovi přebere roli Deadshota. Tato spekulace nakonec byla vyvrácena a Elbova role dál zůstávala tajemstvím.

To se však dost možná mění. Forbes totiž přišel se informací, že si Elba zahraje postavu Bronze Tigera. Tu jsme mohli vidět už v seriálovém světě, kde ji v Arrowovi hraje Michael Jai White. Jelikož však seriál 8. řadou končí, je tak postava naplno uvolněna filmovým účelům. Občanským jménem Ben Turner se v komiksech objevil poprvé v roce 1975 a jedná se střídavě o záporáka i antihrdinu. Jeho specialitou jsou bojová umění, v komiksech byl jeden čas členem Ligy zabijáků, a po několik misí i členem Suicide Squad.

Bronze Tiger by tak měla být čtvrtá nová postava, kterou ve filmu uvidíme. Kromě něj se objeví postavy Ratcatcher (Daniela Melchior), Polka-Dot Man (David Dastmalchian) a také King Shark. Dále se také hledá někdo do role hlavního záporáka, přičemž podle neoficiálních zvěstí by se úkolu mohl zhostit Benicio Del Toro.

Zdroj: Forbes

Galerie: 2

The Suicide Squad: Role Idrise Elby nejspíš konečně odhalena | Fandíme filmu The Suicide Squad: Role Idrise Elby nejspíš konečně odhalena | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest