The Batman vyfasoval pracovní název. Prozradil nám něco o zápletce filmu?

The Batman vyfasoval pracovní název. Prozradil nám něco o zápletce filmu? | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Pomocný štáb už začal s natáčením. A jeden známý herec se sešel se studiem Warner, tak fanoušci spekulují, zda to nebylo kvůli Batmanovi.

Zprávy o novém Batmanovi nás dosud informovaly především o hereckém obsazení, ale ta nejnovější odhaluje, že projekt dostal pracovní název Vengeance (Pomsta). Někdy pracovní názvy jen odvádějí pozornost a neznamenají vůbec nic, ale v případě The Batmana se docela snadno věří, že "Pomsta" s jeho nejnovějším příběhem nějak blíže souvisí. Na internetu se začaly množit spekulace, že by název mohl odkazovat k vraždě rodičů Bruce Waynea. Komiksy i filmy nám už několikrát ukázaly, jak zločinec v temné uličce před zraky mladého Bruce při loupeži zastřelil jeho otce a matku. Bruce byl rozhodnut jejich smrt pomstít a očistit Gotham od veškerého zločinu, takže se stal Temným rytířem. 

Uvidíme časem, jestli se příběh kolem ztráty jeho rodičů bude nějak výrazně točit nebo název s filmem nijak nesouvisí. V roce 2001 vyšla videohra Batman Vengeance, která byla založena na televizním seriálu The New Batman Adventures z roku 1997. V roce 1993 na pulty dorazil komiks Batman: Vengeance of Bane, kde se poprvé představil stejnojmenný záporák. Mimochodem, před pár dny se se studiem Warner sešel herec Dave Bautista (Drax ze Strážců Galaxie) a část fanoušků začala básnit o tom, že by se na roli hřmotného Banea náramně hodil (naposledy roli hrál na plátnech Tom Hardy, v Temný rytíř povstal).

Každopádně, ve Velké Británii pomocný štáb už začal pořizovat první záběry. Hlavní natáčení má potom začít v polovině ledna příštího roku v londýnském ateliéru studia Warner Bros.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroje: (Production Weekly), Comic Book,  Batman on Film

Galerie: 5

The Batman vyfasoval pracovní název. Prozradil nám něco o zápletce filmu? | Fandíme filmu The Batman vyfasoval pracovní název. Prozradil nám něco o zápletce filmu? | Fandíme filmu The Batman vyfasoval pracovní název. Prozradil nám něco o zápletce filmu? | Fandíme filmu The Batman vyfasoval pracovní název. Prozradil nám něco o zápletce filmu? | Fandíme filmu The Batman vyfasoval pracovní název. Prozradil nám něco o zápletce filmu? | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest