Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu

Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 11 obrázků
Také mytologické Eternals Marvel přivezl na brazilský Comic-Con. Promítala se úplně první ukázka, která slibuje hodně jinou marvelovku.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Na brazilské komiksové výstavě CCXP šéf Marvelu Kevin Feige pohovořil o novinkách, které studio v nejbližší době uvede a prezentoval nějaké fotky a záběry. Zatím jsme pro vás shrnuli vše, co nového jsme se dozvěděli o minisérii WandaVision, teď si probereme Eternals.

Ti na sebe upozornili především vůbec první veřejně promítanou ukázkou. Feige o ní řekl, že je to surový materiál přímo z kamery, který nebude promítaný nikde mimo CCXP. Ukázka začínala záběrem na Druiga (Barry Keoghan), který vychází ze dveří na prostranství, které působí jako výcvikový tábor. Tam už je shromážděná skupina Eternalů. Vypadá to, že je Druig „vítá domů“. Pak následovala série kratších záběrů z nejrůznějších míst planety, s jednotlivými postavami. Nechyběl záběr na Angelinu Jolie v roli Theny u hořícího ohně (možná tahle scéna?) a vůdkyně Eternalů Ajak (Salma Hayek) se ukázala na koňském hřbetě. Kingo (Kumail Nanjiani) tančí se skupinou tanečníků. V jiné scéně někdo (snad Thena nebo Ajak) bojuje proti nějakým monstrům. Druig stojí vedle velikého chrámu. V několika různých scénách se objeví jedna konkrétní postava: Sersi v podání Gemmy Chan. Záběry ukazují Sersi a Ikara (Richard Madden), kteří spolu zjevně mají vztah. Ukázka končí momentem, ve kterém Ajak říká: „Ti lidé změnili nás všechny, musíme je chránit“.

Vizuálně prý záběry vypadají úplně jinak, než kterýkoliv dosavadní Marvel film. Kostýmy a výprava by měly být skutečně výrazné a obraz nabízí pro Marvel nezvyklou hloubku a sytou barevnost. V ukázce prý byla vidět inspirace Jackem Kirbym, který Eternals vytvořil. Zatím snímek působí mytologicky a epicky.

Další kapitola »

Galerie: 12

Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu Eternals promítali první ukázku. Budou se odehrávat napříč 7000 lety lidské historie, redefinují svět Marvelu | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest