Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a o čem budou. Jsou tu první fotky

Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a  o čem budou. Jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Sony Pictures
Zobrazit dalších 5 obrázků
Už v pondělí se můžeme těšit na první trailer, zatím jsou tu fotky, plakát a první podrobnosti o zápletce.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zatímco divák okamžitě ví, s čím má rodinka čest, děti události z 80. let nejen nezažily, ale vlastně o nich nic moc neví. V dnešní době je otevření interdimenzionální brány v New Yorku spíš polozapomenutá báchorka. Naštěstí je po ruce pan učitel Grooberson (Paul Rudd), který události na Manhattanu v roce 1984 zažil, pamatuje si je, je jimi posedlý a rád svoje vědění předá dál.

Podle režiséra Jasona Reitmana je při prvním zapípání PKE měřiče jasné, že děcka volá jejich osud, duchové jsou za rohem a je jen otázkou času, kdy oba sourozenci nasadí protonové batohy a vyrazí do boje s průsvitnými entitami. A neoddiskutovatelné je také to, že Callie je zjevně dcerou jednoho z původních Krotitelů duchů. Už je potvrzené, že se vracejí Dan Aykroyd jako Raymond, Bill Murray jako Venkman, Ernie Hudson jako Winston, Sigourney Weaver jako Dana a Annie Potts jako Janine (Harold Ramis zemřel a Rick Moranis prakticky ukončil kariéru). Zatím stále nevíme, jak moc výrazně do děje vlastně zasáhnou, ale počítáme s tím, že minimálně dostanou příležitost Callie poodhalit její rodinnou historii.

Svobodná matka a její dvě děti se přestěhují do malého města, kde začnou zjišťovat, jak jsou spojení s původními Krotitely duchů a jaký tajný odkaz jim přenechal jejich dědeček. V hlavních rolích hrají Finn Wolfhard, Carrie Coon, Mckenna Grace a Paul Rudd. Z původních snímků se vracejí Sigourney Weaver, Bill Murray, Dan Aykroyd, Ernie Hudson, a Annie Potts. Režíruje Jason Reitman, syn původního spoluautora, Ivana Reitmana. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 9. 7. 2020.

Zdroj: Vanity Fair

« Předchozí kapitola

Galerie: 6

Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a  o čem budou. Jsou tu první fotky | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a  o čem budou. Jsou tu první fotky | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a  o čem budou. Jsou tu první fotky | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a  o čem budou. Jsou tu první fotky | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a  o čem budou. Jsou tu první fotky | Fandíme filmu Noví Krotitelé duchů odhalují, jak jsou navázaní na původní filmy a  o čem budou. Jsou tu první fotky | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest