Johnny Depp produkuje bizarní muzikál o Michaelu Jacksonovi vyprávěný z pohledu jeho rukavice

Johnny Depp produkuje bizarní muzikál o Michaelu Jacksonovi vyprávěný z pohledu jeho rukavice | Fandíme filmu
Že Depp produkuje zrovna tuhle šílenost, to asi nikoho nepřekvapí.

Muzikál o životě Michaela Jacksona, tedy příběh Krále popu, to zní jako sázka na jistotu a zlatý důl. Tenhle materiál přece nemůže selhat ani po všech těch sexuálních a pedofilních skandálech, které jsou s Jacksonovým jménem v posledních letech spojovány. Nějak takhle zřejmě přemýšlí tvůrci připravované muzikálové show For the Love of a Glove: An Unauthorised Musical Fable About the Life of Michael Jackson, As Told By His Glove (Pro lásku rukavice: neautorizovaná hudební bajka o životě Michaela Jacksona, takto odvyprávěná jeho rukavicí), jež bude Jacksonův příběh vyprávět z pohledu jeho proslulé bílé rukavičky.

Tvůrce Julien Nitzberg tvrdí, že by se mělo jednat o čerstvý a aktualizovaný pohled na všechny záhadné síly formující Michaela Jacksona. A taky na všechny ty průšvihy a skandály, které jej sužovaly. V rozhovoru pro web Page Six uvedl, že byl kontaktován jednou televizí, aby pro ni sepsal film o Jacksonově životě. Z toho nakonec sešlo kvůli tvůrčím a názorovým neshodám, poněvadž Nitzberg nesdílel názor vedení televize, pokud jde o Jacksonovo sexuální zneužívání nezletilých chlapců. Muzikál bude dle všeho jednou velkou nadsázkou, protože samotná rukavice by prý měla být mimozemského původu a nutit Jacksona k sexuálním deliktům. Proč? Jelikož prahne po krvi mladičkých chlapců.

Zní to celé dosti absurdně, ovšem to neznamená, že to nebude zábavné a úspěšné představení. Navíc muzikál produkuje Johnny Depp, jehož jméno dozajista pomůže projekt zviditelnit. Tahle podivnost se divákům poprvé představí 25. ledna 2020 v Los Angeles.

Zdroj: PageSix, RS

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest