Universita pro příšerky: Billy Crystal mluví o příběhu

Universita pro příšerky: Billy Crystal mluví o příběhu | Fandíme filmu
Co o příběhu prozradil představitel Mikea, Billy Crystal? K tomu nový trailer na jedničku, kterou čeká znovuobnovená premiéra ve 3D.

Poprvé jsme vám druhé Příšerky představili spolu s prvním teaserem, ale tenkrát jsme příběh filmu znali toliko zběžně. Teprve s odstupem času se dozvídáme další a další podrobnosti. Tak třeba herec Billy Crystal, který namluvil Mikea (o co, že nás o prvotřídní hollywoodské komiky zase ochudí český dabing), prozradil, že film bude tak trochu ve stylu legendární Pomsty šprtů – Mike a Sully jsou na vysoké ve stejné koleji, která nepatří zrovna mezi ty nejpopulárnější. To jim však nijak nebrání v tom, aby se nepokusili motivovat své uťápnuté spolužáky a vyhrát výroční soutěž ve strašení.

Dále pro vás máme trailer na znovuobnovenou premiéru prvního filmu, který se příští rok chystá opět do kin - samozřejmě ve 3D. Upoutávka působí malinko lacině, když skrz ty nejprvoplánovější fóry s malou holčičkou cílí především na ty nejmladší diváky. Ale znáte to, peníze se musí točit a příslib pečlivě vystavěného příběhu plného nenápadných nuancí ještě do kina masy nikdy nepřilákal. 

 

Universita pro příšerky: Trailer

 

Zdroj: EW

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest