Hobit bude narvaný trailery

Hobit bude narvaný trailery | Fandíme filmu
Jaké všechny upoutávky nám Hobit přinese? AKTUALIZOVÁNO: Čeští fanoušci uvidí preview Star Treku!

AKTUALIZACE: Podle oficiálního Facebooku pražského IMAXu "poběží 2x za den před Hobitem devítiminutové preview Star Treku 2"! Pokud se zpráva IMAXu potvrdí, pak je to opravdový důvod k radosti pro všechny fanoušky Trekkies. V minulosti jsme byli v případě Temného rytíře o podobná preview ochuzeni, teď to tedy snad dopadne! :) Diváci navíc mají další důvod, proč jít na Hobita do pražského IMAXu, který sice s největší pravděpodobností nebude film promítat ve 48fps, ale zase je jediným kinem v ČR, kde Hobit poběží ve 3D v původním znění.

Hobit bude událostí z mnoha důvodů. Tak především jde o dlouho očekávaný prequel populárního Pána prstenů, který si asi jen málokterý filmový fanoušek nechá ujít. Za druhé nám film představí několik nových technologií – konkrétně budeme mít poprvé příležitost vidět film promítaný ve 48 FPS a ozvučený systémem Dolby Atmos. A neméně zajímavým bonusem budou upoutávky, které se společně s filmem budou promítat.

Už několik dní je známo, že v amerických IMAXech bude před projekcemi Hobita promítán, podobně jako tomu bylo loni s Temný rytíř povstal, devítiminutový úvod Star Trek: Into Darkness. Devítiminutová sekvence bude exkluzivní pro IMAXy, takže pokud se někdy objeví na internetu, bude to jedině v pirátské kvalitě. Obyčejná kina by naopak měla ve stejný den (14. prosince) dostat klasický trailer, což nenápadně potvrdil i scenárista Damon Lindolf. Právě kvůli potvrzení Lindolfa je poněkud zvláštní, že server Emileeid sebejistě tvrdí, že to tak není, nicméně že trailer bude vypuštěn ještě dříve a rovnou na internet. Stejný zdroj zároveň uvádní, že bychom spolu s Hobitem měli dostat nový trailer na Muže z oceli (zatím jsme viděli dva teasery) a první trailer na Wolverina! Je značná pravděpodobnost, že v ČR bude všechno úplně jinak, nicméně jakmile si trailery odbudou premiéru v kinech, je jen otázkou času, kdy je studia pustí i na internet, takže se máme na co těšit!

Zdroje: Trek Movie, Emileeid

Muž z oceli

14.06.2013 | USA, Velká Británie, Kanada
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest