Black Adam: The Rock odhalil datum premiéry svého drsňáckého "Supermana"

Black Adam: The Rock odhalil datum premiéry svého drsňáckého "Supermana" | Fandíme filmu
DC Films
Zobrazit další 1 obrázek
Vedle data premiéry byl odhalený také první plakát.

Dwayne Johnson už řadu let připravuje společně s Warnerem svůj vlastní vstup do světa superhrdinských filmů. Po dlouhé době průtahů a nejasností The Rock před časem konečně potvrdil, kdy se film bude točit a teď odhalil i naplánované datum premiéry. Snímek bude uvedený 22.12. 2021. Spolu s datem Johnson zveřejnil první plakát, který připravili společně známý internetový výtvarník BossLogic a populární komiksový ilustrátor Jim Lee.

K příspěvku The Rock připsal osobní komentář, ve kterém tvrdí, že jako malý kluk chtěl vždycky být superhrdina a všem pomáhat. Nejdřív se mu líbil Superman, ale pak si uvědomil, že ten je na něj moc velký Mirek Dušín. Na to byl i malý Dwayne příliš velký rošťák a bouřlivák, co nechtěl věci dělat tak, jak se od něj očekává, ale po svém. I když ale byl potížista, pomáhat lidem chtěl dál. A to všechno mu zůstalo. A všechny tyhle vlastnosti Johnson vidí v Black Adamovi. Je to superhrdina obdařený magickými silami, který je stejně silný jako Superman, ale nedrží se cizích pravidel a pomáhá ostatním po svém.

Tak uvidíme, jak The Rockova vysněná úloha nakonec dopadne, do premiéry zbývají dva roky.

Black Adam je v komiksech vykreslovaný buď jako úhlavní nepřítel Shazama nebo jako samostatný antihrdina, který je dohnaný k extrémním činům po tom, co jeho rodina ve Starém Egyptě hodně trpěla v otroctví. Jeho síly pocházejí od egyptských božstev a jsou srovnatelné s Shazamovými – má nadlidskou sílu, je prakticky nezranitelný, létá atd.

Galerie: 2

Black Adam: The Rock odhalil datum premiéry svého drsňáckého "Supermana" | Fandíme filmu Black Adam: The Rock odhalil datum premiéry svého drsňáckého "Supermana" | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest