Black Adam: V sólovce DC záporáka možná budou k vidění Hawkman nebo Stargirl

Black Adam: V sólovce DC záporáka možná budou k vidění Hawkman nebo Stargirl | Fandíme filmu
Jsou údajně součástí zatím poslední verze scénáře.

Přestože se původně mluvilo o tom, že se padouch Black Adam v podání Dwaynea Johnsona objeví buďto ve druhém Sebevražedném oddílu nebo v Shazamovi! (což by dávalo smysl s ohledem na to, že je to jeden z jeho nejznámějších protivníků), nakonec tomu tak nebude a tenhle zloduch (ve filmové verzi zřejmě rovnou antihrdina, jako v pozdějších komiksech) se představí až ve vlastním filmu. 

Aktuálně není jasné, kdy přesně bychom ho měli očekávat, ale podle posledních informací scenárista Adam Szytkiel předal Warner Bros. zatím poslední verzi scénáře a podle všeho v ní figurují zajímavá jména. 

Konkrétně by to měli být Stargirl, Hawkman nebo Atom Smasher. Hawkman je superhrdina, který vznikl už v roce 1940 a ve většině reinkarnací jde o archeologa Cartera Halla, který má k dispozici křídla z kovu Nth. Hawkman je jedním ze členů Justice League, případně Justice Society of America.

Členkou obou týmů je (v určitých komiksových liniích) i Stargirl civilním jménem Courtney Whitmore, která má k dispozici pásek a hůl, jenž jí poskytují nadlidskou sílu, reflexy, pružnost, schopnost vysílat energetické výboje nebo létat.

Pokud jde o Atom Smashera, tak ten je schopen měnit svou velikost a je nadlidsky silný. Jeho civilní jméno je Albert Rothstein a jen pro zajímavost, v komiksu ho Stargirl přesvědčila ke spolupráci s Justice Society of America. Nicméně určitou dobu působil i v Suicide Squad.

Warner Bros. aktuálně hledá herce ve věku 30 až 39 let, který by měl ztvárnit Hawkmana a měl by být dostatečně fyzicky působivý, aby byl důstojným soupeřem pro Dwaynea Johnsona. Je tedy zřejmé, že Hawkman a Black Adam nebudou ve filmu zrovna kamarádi.

Pokud jde o Atom Smashera a Stargirl, tak filmové studio by rádo obsadilo herce ve věku 20 až 29 let, ale další požadavky zatím známy nejsou. 

Nicméně, není úplně jisté, že se všichni zmínění ve filmu nakonec ukážou, protože samozřejmě může ještě dojít k přepisování scénáře. Ostatně, ještě zbývá dost času, než padne první klapka, mělo by to být v březnu 2020.

Zdroj: That Hashtag Show

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest