Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku

Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 6 obrázků
Snímek o ústředním protivníkovi superhrdiny Shazama je po letech průtahů konečně v dohledu.

O tom, že Dwayne The Rock Johnson touží po komiksové roli píšeme hodně dlouho. Od roku 2014 potom víme, že se spolu se studiem Warner domluvil na tom, že ztvární postavu Black Adama. Jak ale sami vidíte, cesta ke zrodu snímku je dlouhá. Nějakou dobu to vypadalo, že se Teth Adam, jak se rodák ze starověkého Egypta jmenuje, poprvé představí jako padouch ve snímku Shazam! Ostatně, v komiksech je Shazamovým úhlavním protivníkem. Adam však vystupuje také jako samostatný antihrdina a právě o tohle ztvárnění postavy projevil The Rock zájem. Bylo tedy rozhodnuto, že Black Adama poprvé nepotkáme v Shazamovi!, ale v jeho samostatném snímku. Ani ujasnění priorit ale snímek nijak zvlášť nepřiblížilo. Přednost dostal Shazam!, který měl tenhle kout filmového světa DC otevřít, Dwayne Johnson je extrémně vytížený a úlohu mohla hrát i skutečnost, že si DC Films po předčasném ukončení plánů režiséra Zacka Snydera (Muž z oceli, Batman v Superman, Justice League) nějakou dobu ujasňovaly, co vlastně mají v plánu dál.

Teď to ale vypadá, že si všechno konečně definitivně sedlo. Režií projektu byl v létě pověřený The Rockův dřívější spolupracovník Jaume Collet-Serra a aktuálně Johnson na svém profilu prozradil, že natáčení začne příští rok v červenci. Sluší se podotknout, že zaručené zprávy o tom, kdy se film začne natáčet, už jsme tu několikrát měli, avšak teď je opravdu Shazam! vyřešený, známe režiséra (který příští rok dokončí Jungle Cruise a bude mít volno) a snad i Johnson konečně bude bude mít okénko ve svém extrémně nabitém diáři. Takže si to sečtěme: Natáčení od července příštího roku, to bychom se mohli dočkat premiéry v létě 2021, pokud by se opravdu hodně chvátalo, na podzim 2021 nebo na jaře 2022, pokud by vše běželo normálním tempem a v létě 2022, kdyby filmaři dostali opravdu královskou porci času. Uvidíme, kdy to nakonec bude a zda v té době Black Adam dokáže divákům nabídnout něco, co dosud v rámci komiksové tvorby neviděli.

Galerie: 7

Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu Black Adam: The Rock prozradil, kdy konečně natočí svoji dlouho chystanou komiksovku | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest