Star Wars: Trilogie od režiséra Posledního z Jediů je stále v přípravě

Star Wars: Trilogie od režiséra Posledního z Jediů je stále v přípravě | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 1 obrázek
Jak se režisér vypořádává s internetovými osobními útoky?

Když byla před časem zrušená chystaná trilogie Star Wars od Weisse a Benioffa, tvůrců seriálové Hry o trůny, okamžitě se nabízela otázka, co tedy bude s Hvězdnými válkami v kinech dál. Víme, že je před námi bohatá nabídka minisérií pro Disney+, ale co se bude dít na plátnech, to vůbec není zřejmé. Po zrušení trilogie Weisse a Benioffa se zřejmě nestihne plánované uvedení dalšího Star Wars filmu v roce 2022. A co přijde po tom? V tuhle chvíli víme jen o dvou projektech. Jeden Star Wars film chystá Kevin Feige, šéf Marvelu. A dlouho se mluví také o nové trilogii Riana Johnsona, režiséra Star Wars: Posledního z Jediů.

Po zrušení trilogie od tvůrců Hry o trůny vyvstala otázka, zda náhodou není ámen také s Rianovou trilogií. Ten však v posledním rozhovoru uvedl, že je Lucasfilmem stále v kontaktu a stále se čeká, co ze společných jednání nakonec vzejde. V tuhle chvíli není fanouškům co nového hlásit, ale dosavadní plány zatím zkrátka platí. Uvádí se, že při odchodu Weisse a Benioffa mohla hrát roli také internetová nenávist, které oba dva dostali za nevydařené finále Hry o trůny vrchovatou míru. Rian Johnson byl sám terčem záplavy nechutných osobních útoků a výhrůžek, které mu internetoví hrdinové neváhali anonymně posílat v hojném množství, za to, že si dovolil natočit film jinak, než by si oni přáli.

Nebylo by tedy asi překvapivé, kdyby neustálých útoků už měl Rian také dost a chtěl se raději stáhnout někam mimo zraky široké veřejnosti. Zdá se však, že alespoň do určité míry si našel pro překonávání internetových útoků svůj svérázný ventil. Napsal postavu nenávistného internetového trolla do svojí detektivky Na nože a udělal z něj odpovídajícího blbečka, abychom se mu mohli všichni společně od plic zasmát. Přejme Rianovi, aby mu pozitivní přístup vydržel i nadále, protože jak správně režisér poznamenal, jak jednou veřejně vystupujete, tak je jedno jestli točíte Star Wars nebo pořad o vaření, vždycky se najde někdo, komu bude připadat normální na vás kvůli tomu začít křičet.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Star Wars: Trilogie od režiséra Posledního z Jediů je stále v přípravě | Fandíme filmu Star Wars: Trilogie od režiséra Posledního z Jediů je stále v přípravě | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest